На Волині військомат перетвориться у торгово-офісне приміщення

На Волині військомат перетвориться у торгово-офісне приміщення
«З метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, проводиться обговорення та розгляд містобудівної документації «Детальний план території громадської забудови по вулиці Грушевського, 12 в м. Ковелі Волинської області».

Таке повідомлення зʼявилося на сайті Ковельської міської ради.

Проектом передбачається розмістити торгово-офісне приміщення на земельній ділянці площею 0,0369 га. Площа забудови складатиме 184,5 кв.м, площа мощення ‒ 184,5 кв.м.

«Детальний план розроблено з метою уточнення планувальної структури і функціонального призначення територій та визначення параметрів забудови окремої земельної ділянки, всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними і санітарно-гігієнічними нормами», ‒ йдеться в тексті.

Замовник містобудівної документації ‒ відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради. Розробник містобудівної документації ‒ приватне підприємство «Ковелькомунпроект».

Відповідальні за організацію розгляду пропозицій – секретар Ковельської міської ради Федосюк Віра Іванівна та начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради Мурай Людмила Любомирівна.

З детальним планом можна ознайомитись на офіційному сайті Ковельської міської ради www.kovelrada.gov.ua у рубриці «Публічна інформація». Також містобудівна документація буде розміщена на інформаційному стенді на першому поверсі будинку рад і у відділі містобудування та архітектури каб. 104 (1-й поверх) із 14 січня до 15 лютого.

Пропозиції щодо проекту можна надавати секретарю Ковельської міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Автор не розібравшись вводить читачів в оману. Дана земельна ділянка перебуває у приватній власності і ніякого відношення до воєнкомату не має. Ось такі справи.
Відповісти
ВЛАСНИК ЗЕМЛІ ВОЄНКОМ ,МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЗЛОДІЙ.
Відповісти
УСЕ РОЗКАЖЕШ ПРОКУРОРУ
Відповісти
Останні новини
На Волині військомат перетвориться у торгово-офісне приміщення
13 січень, 2016, 16:51