Подарунок з Америки дитині загиблого бійця не доїхав на Волинь. ФОТО

Подарунок з Америки дитині загиблого бійця не доїхав на Волинь. ФОТО
У дорозі "загубився" подарунок з Америки для дитини загиблого героя з Волині. Посилку отримали запломбованою, але в ній не було вказано все, що в накладній.

Посилка відправлена з Дікінсона, Північна Дакота 23 грудня 2015 року, американською поштою USPS (United States Postal Service) і була отримана сестрою відправника 12 січня в одному з відділень УкрПошти, повідомляє Ковельський центр допомоги 51 ОМБР.

На митниці посилка була від 5 по 10 січня 2016 року, де імовірно було проведено планову операцію з розмитнення, при якій обумовлено розпломбування, перевірка вмісту посилки та нове опломбування.

"АКТ ПЕРЕЛІКУ НАЯВНИХ ТОВАРІВ ЧИ БУДЬ-ЯКІ ІНШІ АКТИ ПРИ ЦІЙ ПРОЦЕДУРІ СКЛАДЕНІ НЕ БУЛИ! Митники пояснюють це тим, що цю процедуру відмінили і тепер такі акти складаються за окремою платою!", - йдеться у дописі у Facebook.

Посилку отримувач розпакувала і одразу помітила, що багатьох речей немає. це поки все, що вдалось вияснити про те, де і хто мав вільний доступ до товару.

"ЗНИКЛИ ПЛАНШЕТ (омріяний "миколайчик" для маленького Максимчика) та іграшки! ВСІ ЦІ РЕЧІ Є В НАКЛАДНІЙ, яка заповнювалась при відправці та була додана до самої посилки! НА ПОШТІ ТА МИТНИЦІ РОЗВОДЯТЬ РУКАМИ!", - пишуть волонтери.

До відділення отримувача УкрПошти отримувач та відправник претензій не мають - посилка була опломбована та розпломбовувалась в присутності отримувача та працівника пошти.

Також з'явилася одна хороша ідея - з миру по нитці і допомогти хлопчику. Перші 500 грн уже є від хорошої людини.

Картка ПриватБанку матері 5168 7572 2963 0308 Ващеня Людмила Іванівна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гадаю, що по цій справі потрібно відкривати кримінал і проводити перевірку на митниці. Хто і коли вскривав посилку має бути зазначено у внутрішніх паперах митниці, так як має стояти особиста печатка митника, який перевіряв вміст посилки і особистою печаткою завізував, що на митну територію надходять речі, які не підлягають митному стягненню. Ці всі речі і має виясняти орган досудового слідства, так як це є банальний злочин, крадіжка майна. Тому це має бути справою честі знайти ту хапугу, яка краде речі у таких людей і покласти край практиці таким злочинам і зловживанням на митниці...
Відповісти
бо будь-які дії такого плану мають документуватися - хто чергував, хто здійснював контроль і т.п. Вкрасти іграшки в дитини - мабуть, найбільший гріх. І коли наші безсовісні митники нажеруться?
Відповісти
Не зовсім доречне зауваження, беручи до уваги зміст статті, але все ж не варто забувати, що Америка - це континент, а США - це країна.
Відповісти
заявляю: чесних митників не буває!!!
Відповісти
Мені не прийшла посилка з Америки і слід простив уже. Гадаю, що митники їх розпаковують і привласнюють вміст
Відповісти