Бійці роти «Світязь» вирушать в зону антитерористичної операції

Бійці роти «Світязь» вирушать в зону антитерористичної операції
Сьогодні, у четвер, 14 січня о 11.30 відбудуться проводи бійців роти патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь» в зону антитерористичної операції.

Правоохоронці їдуть на зміну побратимам, які понад місяць несуть службу на передовій, повідомляє сектор комунікації ГУНП у Волинській області.

Захід відбудеться на за адресою: вул. Загородня, 5-а в Луцьку. В ньому візьмуть участь заступник начальника головного управління Національної Поліції у Волинській області Анатолій Шумик, командир спецпідрозділу Сергій Козак, колеги бійців, рідні, священнослужителі.

Довідково: 12 червня 2014 року УМВС Волині оголосило про створення роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь». Правоохоронців готували до виконання функцій охорони громадського порядку та участі в АТО на Сході України. Формування роти доручили колишньому десантнику Олександру Фацевичу, за плечима якого були 9 років служби у Збройних силах України, а також досвід навчання бійців Самооборони Майдану Волині. 12 липня бійці спецроти «Світязь» після проходження місячного курсу підготовки присягнули на вірність народу України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Світязь, АТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Бійці роти «Світязь» вирушать в зону антитерористичної операції
14 січень, 2016, 11:00