Офіційний сайт Волинської ОДА - один із найгірших

Офіційний сайт Волинської ОДА - один із найгірших
Офіційний сайт Волинської обласної державної адміністрації зайняв 24 місце з-поміж 25 сайтів, які досліджували.

Такі результати оприлюднив Державний комітет телебачення і радіомовлення 12 січня, інформують Хроніки Любарта.

Загалом Держкомтелерадіо промоніторило офіційні веб-сайти міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, обласних та Київської міської державних адміністрацій.

Оцінювання проводили за такими критеріями: показником наявності інформації, інформаційного наповнення, інформаційної прозорості та динаміки інформаційної прозорості.

Дослідження показало, що жоден сайт не має максимального показника інформаційної прозорості. У Волинській області він становить 70,51% - це один з найнижчих показників.

Також для сайту Волинської ОДА, за результати досліджень Держкомтелерадіо, характерна невисока якість інформаційного наповнення (49,84%), а динаміка інформаційної прозорості веб-сторінки дорівнює нулю.

Найкращі показники має сайт Рівненської обласної держадміністрації, а на останньому, 25 місці, опинився веб-сайт Хмельницької ОДА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ОДА, сайт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З колишнім сайтом було все навпаки - перші місця
Відповісти
Да, усе пізнається в порівнянні... Колись і доллар був по 8 грн і мир був...
Відповісти
але в нас гунчик самий крутий
Відповісти
Ти не українець, ти хохол, бо ти написав "самий крутий", а українці написали б "найкрутіший".
Відповісти
Волинські Новини - Найкращий в Європі. А Палиця гігант політики нашої планети, трохи поступається тільки Корбану.
Відповісти
Коли були перші місця- там був Борис Петрович і серйозний пацан (Ярек Кухаоренко)!!!!
Відповісти
взагалі то він ЯрИк Кухаренко-)))
Відповісти
ооооо...я люблю Яричка
Відповісти
Як то кажуть... "лице" сайта - показник діяльності нашої влади ((( !!!
Гунчик критикує інших, а що робиться у себе під носом, не бачить.
Відповісти
То ж наповнення сайтів ПО НОВОМУ в дії, що ви там розумієте? Все прозоро, аж страшно! Слава Петру Порошенку! Миздобули!
Відповісти
Сайт - це обличчя державної установи. Сайт Волинської ОДА сьогодні - це підсумок банальності і повного краху тієї людини, яка його наповнює, як і підсумок банальності самої ОДА як органу виконавчої влади. Заходиш на сайт і з’являється враження, ніби туди пишуть люди під впливом важких синтетичних наркотиків (чого вартий лише один понеділковий звіт «майстра справ лісових» Кватирка, обвішаного з ніг до голови кримінальними провадженнями!). Про якусь професійність сайту вести мову, що вести мову про реальне життя на Марсі. Зміст вражає. Зібрано усе найгірше з інших сайтів – еталон і класичний посібник того, як не треба робити, посібник брудних вияснення стосунків, хто крутіший. Усі адекватні люди області чекали останнього повернення з Києва так званого губернатора з копією наказу про його звільнення, але… Це трапиться невдовзі. В той же день закриє за собою двері ОДА пані, яка періодично спорожняється на цьому сайті. Область втомилась від руйнацій, від старих і набридлих персонажів. Людей нудить від бізнесового барина, який прийшов в крісло ОДА повчати холопів. Але поки що нашій системі потрібні люди, які суміщають невігластво і небезпечну самовпевненість. Гунчик – типовий представник цієї «когорти».
Відповісти
А вам що - різні оповідання на сайті держустанови мають викладати? Ви хоч подумали що написали? Пройшла нарада і на сайті констатація факту про що йшлося на нараді і Кватирка не позбавлено посади і він доповідав по своїй галузі, про що мова? Тепер зрозуміло куди ви мислите :))) Якщо кожне робоче відрядження голови ОДА буде у місцевих ЗМІ теражуватись як "поїздка" за звільненням, то - жовтий колір їм у додаток! :))) Ви що там курите коли таке пишите?! Всіх вже брудом облили? А пропозиції де? Все і вся погані, а де альтернатива, призвища? Немає? Ну тоді ви з когорти бла-бла-тополя! :)))
Відповісти
Саме цікаве - яким боком до сайтів держустанов Державний комітет телебачення і радіомовлення? Це телебачення, радіо? :))) Є ціле Міністерство інформполітики і він би мав це робити - оцінювати! Клоуни! :)))
Відповісти
А ти що, з ГОА приїхав (ла) і бамбук куриш? Я теж констатую факт, що сайт найгірший. Про це сказали місцеві журналісти і читачі, про це сказала уся Україна. Мало? Сайт і ОДА - це державні інституції, а не кишенькова забавка гунчика і головачук. Протри бельки і роздивися, де бруд а де правда, яка коле в очі.
Відповісти
В згаданих тобою міністерствах сидять такі ж дубняки, як і на Волині. І головачуки такі ж, якщо не гірші.
Відповісти
То сядь і покеруй ти, не беруть? А то все бла бла... Жаба певно душить? Да відомо хто це все пише - не набридло? :)
Відповісти
Слава Майдану!!!
Відповісти
сайт найгіршиий! які позорніки
Відповісти
Останні новини
Офіційний сайт Волинської ОДА - один із найгірших
14 січень, 2016, 10:49