«Я вам нічого не відповідатиму. Ви не туди попали», - працівник санепідемслужби Волині до журналіста. ВІДЕО

«Я вам нічого не відповідатиму. Ви не туди попали», - працівник санепідемслужби Волині до журналіста. ВІДЕО
Журналісти ВолиньPost "нарвалися" на хамство та скандал, зателефонувавши у Головне управління Держсанепідслужби у Волинській області.

Питання, з приводу якого довелося зателефонувати, - це загроза свинячого грипу на Волині. Як вже повідомляв ВолиньPost, цей недуг нібито виявили на Рівненщині. Журналісти хотіли довідатися, яка ситуація зараз у нашій області.

Вчора, 13-го січня, працівник епідвідділу Олександр, якого можна знайти за номером телефону (0332)23-39-60, відповів, що зараз всі спеціалісти на селекторній нараді і коментарі нададуть, одразу ж, як прибудуть до установи. Щоб здобути інформацію, довелося телефонувати тричі. Врешті пан Олександр на останній дзвінок зазначив: «Зателефонуйте завтра вранці. Ми дамо вам усю інформацію».

Проте сьогодні посадовець відмовився від коментарів. Зазначив, що лише може надати прес-реліз, який надішлють усім редакціям. Ми таки наполягали на коментарі, але нам відмовили у грубій формі. Спроба з'ясувати, з ким маємо розмову, не увінчалася успіхом. Співрозмовник і слова не давав сказати, весь час перебивав, коли ми намагалися познайомитися. Потім сказав, що не буде представлятися і взягалі, що ми "не туди попали".

Подаємо дослівний діалог:

-Ми вчора до вас телефонували і просили коментар щодо ситуації з грипом на Волині.

- Скиньте свою електронку ми вишлемо вам прес-реліз!

-Нам не потрібний прес-реліз. Ми просили у вас прокоментувати ситуацію!

- Я зрозумів. Не було людини. Можемо вам дати коротко інформацію. Влаштує?

- Так, прокоментуйте мені, будь ласка

(ПІЗНІШЕ)

- Керівництво сказало, що заборонено нам давати інформацію. Тільки, якщо офіційний запит дасте.

- Який офіційний запит? Я до вас вчора три рази телефонувала! Представтесь мені, будь ласка. Це є офіційний запит в усній формі.

- Я "неправомочний" давати вам інформацію. Подзвоніть у прийомну, там вам дадуть всю інформацію чітко. Я не володію ситуацією. Ви помилилися адресою.

Після цього Олександр кинув слухавку. Коли ж ми перетелефонували наступного разу, щоб все-таки з'ясувати, з ким розмовляли, ситуація повторилася.

Подібний інцидент в держсанепідемслужбі Волині не вперше. Одного разу там навіть гримнули перед носом журналістів дверима.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну так чо до... (колупались)? керівництво сказало не казати. Шукайте керівника і питайтеся у нього а не в якогось офісного працівника. А якби він вам наплів шо у нас півобласті вже вимерло , ви то розповсюдили, а потім на вас в суд подали шо сплєню невідомої особи подаєте як офіційну відповідь санстанції?
Відповісти
Він спочатку готовий був коментувати, але ситуація змінилася. Ми до керівництва по цьому випадку обов"язково звернемося
Відповісти
Та навчіться вже ставити апостроф, а не всілякі лапки!
Відповісти
А ви уявіть як простій людині отримати інформацію чи добитися правди. Після того як особисто з ними стикнувся можу сказати гнилішої контори я ще не бачив. Бабло перемагає все. Легше до міністра на прийом попасти ніж до Янко. Вони можуть тільки тупими відписками відхрещуватись і радіти "які ж вони розумні".
Відповісти
Навіщо потрібна фінансувати службу, яка нічого не знає, нікому нічого не коментує, коли в області грип.
Відповісти
Санстанція фактично не працює в Україні. А Наталка Поліщук в чергове показала свій "фірмовий стиль" - хамство на рівному місці і непрофесійність. Між іншим, прес-конференція щодо грипу відбудеться завтра, медики запрошують. Тільки ж пані Поліщук скандалів шукає.
Відповісти
А нє, прес-конференції вже не буде. Злкалися ;)
Відповісти
Тоді навіщо вона потрібна якщо фактично не працює.
Відповісти
Санстанція завжди була корумпоована ,а хами там прижилися ,ще зчасів СССр ,і ті що пізніше прийши ,такі ж .
Відповісти
Якщо там ще Янко, то Наталя Поліщук права на 100%. Цю свинарку, яка в собачій баюрі миє чоботи, поставив Бондар за причетність до "Нашої України" (ющенківської). Бондар своїми кадровими рішеннями наробив на Волині стільки біди, скільки не наробила бомба в Хіросімі. Наталю, тримайся! Ти права, ти - майбутнє журналістики!
Відповісти
не шукайте заробітку там де вам не дадуть в кишеню...
Відповісти
Де ви таке взяли,що по телефону вам хтось зобов'язаний давати якісь відповіді? Для цього є офіційний запит журналіста... Подібна ситуація вже була із запитом в УМВС в телефонному режимі... Навчіться правильно висвітлювати новини!!!
Відповісти
Грюкнула дверима -Валентина Довжик.
Відповісти
Як це схоже на санстанцію! Янко ще досі при посаді? Ця мадама розвела там таке корумповане болото, за нею вже давно тюрма плаче. Крім хамовитої мамуні Янко, яка примушує працівників під страхом смерті не давати жодної інформації ні журналістам, ні простим людям, весь колектив цього гадюшника суцільне зміїне кубло, яке ладне лизати зад Наташі в очі,позаочі проклинати бо як не лизати - всю кров вип"є.
Відповісти
Видно добре вона вам дала солі під хвіст)) що аж спати не можете)))
Відповісти
І скажуть заднім числом, що на Волині померло взимку 2016 стільки то людей...
Дають три офіційні бумаги:
одну в МОЗ
одну в ОДА
Одну в управління здоров"я.
Тільки цифри різні
Відповісти
Останні новини
«Я вам нічого не відповідатиму. Ви не туди попали», - працівник санепідемслужби Волині до журналіста. ВІДЕО
14 січень, 2016, 14:30