Скільки коштуватиме очищення берегів Сапалаївки

Скільки коштуватиме очищення берегів Сапалаївки
На відновлення та очищення від дерев Сапалаївки від вулиці Теремнівської до вулиці Ніла Хасевича планують витратити 1 мільйон гривень із бюджету.

Про це йшлося під час засідання «бюджетної» комісії міськради у четвер, 14 січня, пише Волинське агентство розслідувань.

За словами заступника міського голови Юрія Моклиці, йдеться про береги річки, а не про русло. Проте депутат Сергій Була дивується, що «на кілометр» витратять аж мільйон гривень. Моклиця пообіцяв уточнити суми, які передбачені на такі роботи в рамках програми. А Андрій Покровський нагадав, що в рамках цієї програми раніше чистили русло річки проти течії і сміття зносило водою назад на очищені місця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хай краще з іншої сторони пів острова почистять, де міст бетонний
Відповісти
краще вирішіть питання зливових каналізацій в річку з приватного сектору та наведіть лад з каналізаційним колектором Луцькводоканалу, який проходить вздовж русла Сапалаївки. Дерева на берегах не спричиняють такого запаху, їх можна прибрати в рамках щорічної толоки.
Відповісти
Не чіпайте дерев неоумки! Дерева аж ніяким боком не забруднюють Сапалаївку. Вже начистили біля вул. Шопена (поруч спортмайданчика СНУ) річку(((
Дерева поспилювали, у воду мілке сміття потрапило, до якого нікому немає діла. Та й болото тепер там та бруд біля річки, пройти до роботи тудою проблемно(((
Бардак та й годі. Хочуть тепер і біля Теремно таку "очистку" зробити.
Відповісти
1. Сапалаївка - річка, на якій стають міліонерами;
2. Сапалаївка - луцьке Ельдорадо...
Відповісти