У Ковелі поліцейські врятували людину

У Ковелі поліцейські врятували людину
Старші сержанти поліції Руслан Гаврилюк і Василь Гасіч врятували життя 42-річній людині, яка заснула в задимленій квартирі на 1-поверсі п’ятиповерхового будинку на вулиці Ватутіна в райцентрі Ковель.

У середу, 13 січня, ввечері на лінію «102» Ковельського відділу поліції зателефонувала місцева мешканка й повідомила, що з сусідньої квартири йде дим. На місце події одразу вирушив піший патрульний наряд з охорони громадського порядку, повідомляє Ковельський відділ поліції ГУНП у Волинській області.

«Подія трапилась після 20 години. Ми з напарником Русланом Гаврилюком ще на вулиці відчули сильний запах диму, – розповідає старший сержант поліції Василь Гасіч. – Зайшовши в під’їзд будинку, віднайшли потрібну квартиру та почали стукати в двері. Нам ледве вдалося розбудити власника помешкання й вивести його на свіже повітря».

Як з’ясували поліцейські, власник квартири, 42-річний чоловік, вирішив повечеряти. На газову плиту поставив грітися пательню з їжею й заснув. Поліцейські встигли запобігти пожежі й врятували життя людині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поліція чи міліція?
Відповісти
не чіпляйся
фото ілюстративне
Відповісти