Лучани просять закрити інтернет-кафе, бо діти прогулюють там уроки

Лучани просять закрити інтернет-кафе, бо діти прогулюють там уроки
На сайті Луцькради зареєстрували петицію про закриття інтернет-кафе в обласному центрі Волині.

Петицію зареєстрував Лев Цибульський 14-го січня. Зокрема, він зазначив: «Прошу закрити усі інтернет-кафе! Підлітки витрачають гроші(данні батьками для харчування у шкільній їдальні),перебувають у них під час уроків».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цей Цибульський хоче свої обовязки батька перенести на приватний інтернетклуб. Дивитись за своїми дітьми потрібно.
Відповісти
Інтернет кафе тут не причому!
Навіть в наш час існують люди,які не мають домашнього інтернету і тому такі місця користуються попитом.А за дітьми своїми потрібно слідкувати...Захочуть прогуляти-прогуляють!
Відповісти
Якщо не буде інтернетклубів , то любі дітки знайдуть собі інше заняття. І ще не відомо чи буде воно ( заняття) мудрішим. Просто батькам треба контролювати своїх дітей, а школі треба піднімати крик до небес, якщо дитина не прийшла до школи. А ще було б добре ,щоб поліція іноді перевіряла таку заклади і приймала відповідні міри. Маєш бути в щколі , то чого не в школі? Штраф батькам, і великий. І все налагодиться.
Відповісти
Надо чтобы интернеткафе были. Дети в тепле и под присмотром. Психологи могут работать прямо в кафе, а не искать по подворотням
Відповісти
Колись за потреби інтернету зайшла в такий заклад на Лесі Украінки: це жах, сидять діти з 8-річного віку і мужи ки по років 40 і рубаються в танки онлайн, з усім набором лексиконів перегукуються між собою, запах поту і дешевого пива... Видовище жахливе. Міська влада не задається питанням, чому вікна у даних закладах заклеєні, а біля дверей топчуться діти , навіть не підлітки, з слабоалкоголкою в руках?
Відповісти
Якщо є порушення, поліція нехай займається.А за дітьми нехай батьки дивляться. Що за дебільні совковські манси! Щось неподобається - закривати.... Давайте заборонемо інтернет і баста. Там тількі секс і танчики...До журналіста, один лучанин який пише петицію це ще не лучани.
Відповісти
Згадав репліку Мета Грюнінга (автор мультсеріалу Сімпсонів) на одній із прес - конференцій. Чоловік із залу, сказав що мультфільм сприяє тому, що діти після перегляду серіалу, жадають бути схожими на БАрта Сімпсона. На що Метт Грюнінг відповів просто геніально: "Якщо ви не хочете щоб ваш син був схожий на БАрта Сімпсона - перестаньте бути схожим на Гомера Сімпсона".
ТАк само і тут: почніть дивитися і правильно виховувати своїх дітей. Не усі діти прогулюють школу. КОгось виховали не прогулювати і не обманювати батьків, а комусь такого в голову не второчили. Щодо слабоалкоголки - тут теж виховання. От це чисто Український менталітет: свої проблеми і недоліки перекласти на плечі інших людей і закладів.

П.С.,
ПОгоджуюсь із постом вище - подумайте добре, чи потрібно закривати такий заклад де діти в теплі, і не наркоманяться і не чинять інших аморальних вчинків...
Відповісти
Та мій син зависає у бібліотеках Луцька також ганяє танчики, сама виловлюю,дзвоню.Головне,що там безкоштовно.Це можна
Відповісти