Волинянина зловили з 14 кілограмами соломки

Волинянина зловили з 14 кілограмами соломки
Рекордний урожай макової соломки працівники карного розшуку вилучили у жителя Рожищенського району. Заготовлений «товар» чоловік вирішив продати.

Про це повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Отримавши оперативну інформацію про те, що 35-річний житель району зберігає вдома макову соломку, працівники карного розшуку взялися за справу.

"Чоловіка, який саме намагався продати наркотичну речовину, затримали фактично на гарячому, – розповів начальник карного розшуку райвідділу міліції Юрій Присяжнюк. – При цьому чоловік при собі мав 100 стаканів макової соломки. Окрім того, у підозрюваного вилучили ніж, ззовні схожий на холодну зброю, який передали на експертизу в НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області".

При огляді помешкання підозрюваного працівники міліції на горищі у літній кухні знайшли ще 8 кг макової соломи. Як пояснив підозрюваний, наркотичні речовини він заготовив давно, а от зараз вирішив продати. Річ у тім, що чоловік ніде не працює. А в результаті вдалого торгу він міг отримати більше 30 тисяч гривень: на чорному ринку стакан макової соломки вартує 180 гривень.

Нині підозрюваний затриманий в ізолятор тимчасового тримання Рожищенського РВ УМВС України у Волинській області. Порушена кримінальна справа.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянина зловили з 14 кілограмами соломки
06 серпень, 2012, 17:53