Порошенко віддав Roshen до кінця президентства

Порошенко віддав Roshen до кінця президентства
Президент заявив, що передав свою корпорацію в незалежний «сліпий» траст, на черзі банк.

Президент Петро Порошенко заявив про підписання цього року договору, за яким він передав свою частку в корпорації Roshen в незалежний «сліпий» траст (blind trust).

«Що передбачає цей траст? Перше: на весь час моєї каденції як президента ні я, ні ніхто інший не може цей траст розірвати. Друге: за цим договором жоден моя підпис, жодна моя вказівка не мають жодної юридичної сили. В якості управителя цього трасту призначений респектабельний іноземний банк першої категорії, який буде володіти, контролювати і управляти активами», - сказав він на прес-конференції в Києві.

Президент запевнив, що стандарти «сліпого» трасту використовуються європейськими та американськими провідними політиками в ідентичних ситуаціях і є єдиним інтересом усунення конфлікту інтересів.

Порошенко зазначив, що банк, який є управителем трасту, має також довіреність на чотири роки на переговори про продаж активів.

За його словами, наступним після Roshen на управління трастом буде переоформлено Міжнародний інвестиційний банк, в якому йому належить 60%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нова циркова програма від головного фокусника і циркача країни. В чому фокус? Це питання часу, але однозначно це окозамилювання і галімий піар "президента". Зараз саме головне пустити хорошу рекламу, показати який хороший та чесний і саме головне готовий віддати все заради країни.
Відповісти
Фокус надзвичайно простий і розрахований на "піпл, який схаває все". Суть фокусу в тому, що засновником цього ніби "сліпого" трасту є сам Порох через підставних осіб. Іншими словами, сам зснував, сам віддав, сам керую. Формально ніби віддав, фактично нічого в житті не помінялося. Хитрий напівжидок думає, що всі навкруги дурні і сліпі і вірять кожному його слову. Примітивний брехун!
Відповісти
Та байдуже хто засновник. Навіть якщо цей траст і вправду незрячий, що заважає пороху створювати сприятливі умови для рошена, знаючи, що після закінчення каденції він забере його назад.
Відповісти
Цікаво : чи хоч бачили наші вояки цукерки поРошен на фронті ? Маю на увазі не за гроші !
Відповісти
ТО ШО ТЕПЕР СЛІПИЙ БУДЕ КАНХФЕТИ НА ДУРНЯК РОЗДАВАТИ ?
Відповісти