На Волині п'яний пацієнт вдарив медсестру ногою в обличчя

На Волині п'яний пацієнт вдарив медсестру ногою в обличчя
Синцем під оком завершився для 44-річної медсестри реанімаційного відділення Іваничівської центральної районної лікарні нічний візит п'яного пацієнта.

Вчора, 14 січня, ввечері до райлікарні від клубу в селі Трубки Іваничівського району «швидка» привезла 24-річного чоловіка. Він був в алкогольній комі, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Як розповіла у телефонному дзвінку за номером «102» постраждала медсестра, після проведених реанімаційних заходів, чоловік почав поводити себе агресивно. А під час перекладання його на ліжко в палаті вдарив її ногою в обличчя.

«Правоохоронці зафіксували в жінки тілесні ушкодження. Зокрема, забій м'яких тканин правої орбіти ока та навколоочна гематома. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 126 (Побої і мордування) Кримінального кодексу України», - каже начальник Іваничівського відділення поліції Олег Гурич.

Наразі триває досудове розслідування. Покарання за інкримінований злочин – штраф до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (850 гривень) або громадські роботи на строк до 200 годин, або виправні роботи на строк до 1 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
УЖАС до чого призводить алкоголь. Які люди агресивні
Відповісти
Повезло йому що Ываничы то не Белгород..
Відповісти
Скажіть ну навіщо алкашів рятувати в мене є такий самий як випє то злість десь береться
Відповісти
МОЖЕ БАБА ЙОГО ДО СЕБЕ В ЛІЖКО ПЕРЕКЛАДАЛА? ОТ КЛІЄНТ І ДАВ ПО КЛЮВУ КОПИТОМ. ОТО ЙОМУ ЗРАНКУ БУДЕ НЕПОНЯТКА. НОВИНА СУПЕР.
Відповісти
Останні новини
На Волині п'яний пацієнт вдарив медсестру ногою в обличчя
15 січень, 2016, 15:31