Ми ще мало забили, - тренер «Шахтаря» після матчу з «Волинню»

Ми ще мало забили, - тренер «Шахтаря» після матчу з «Волинню»
Головний тренер ФК «Волинь» Анатолій Демяненко назвав гру команди з «Шахтарем» нікудишньою, а тренер гірників Мірча Луческу зауважив, що червоно-білим можна було ще забити кілька голів.

Так прокоментували гру тренери на післяматчевій прес-конференції 6 липня.

Нагадаємо, що домашній матч закінчився з рахунком 0:4.

«Думаю, що в цій грі явно була наша перевага, ми повністю володіли ініціативою протягом усієї гри. Швидко забили гол і це надало нам впевненості. Таким чином «Волині» довелося розкриватися. Думаю, що і спека нам допомогла, адже у нас більш технічні гравці. Був контроль м’яча і нам менше доводилося бігати», - зазначив тренер ФК «Шахтар».

«Другий тайм був розслаблений, ми робили все можливе щоб забити ще. Думаю, що ми заслуговували забити ще декілька голів. Співвідношення моментів, які ми не реалізували все рівно було на нашу користь», - додав наставник гірників.

«Волинь» сьогодні не та. Думаю, що справжня «Волинь» це та, яка на виїзді з «Чорноморцем» отримала перемогу. Не легко проти нас грати, ми гарно контролюємо м’яч і супернику доводиться бігати за нами, його відбирати», - зауважив Луческу.

Тренер «Волині» Анатолій Демяненко зазначив, що більшість гравців не те, що помилялися, а просто «випали з гри».

«Що тут коментувати? Було видно, що програли по всім статтям. На жаль, багато хлопців зіграли дуже погано і не виконали установку на гру. Перевага була безумовна. Зараз я не можу нічого сказати, треба спокійно сісти і розібратися», - зазначив Анатолій Демяненко.

«Нікудишня гра. Нікудишня. Не зліть мене… Тому будемо розбиратися, не можна так грати. Можливо вплинув перший гол. Ну добре, забили зі стандарту, але нічого страшного, це футбол, помилилися. Продовжувати треба, а вони…», - зазначив тренер.

До слова, на запитання до Мірча Луческу щодо волинського форварда Майкона Олівейра, який мав би грати у Донецьку, тренер гірників відповів, що навіть в очі його не бачив і візуально не знайомий.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ми ще мало забили, - тренер «Шахтаря» після матчу з «Волинню»
07 серпень, 2012, 10:10