У Львові патрульні затримали п’яного майора поліції за кермом. ОПЕРАТИВНЕ ВІДЕО

У Львові патрульні затримали п’яного майора поліції за кермом. ОПЕРАТИВНЕ ВІДЕО
Львівські патрульні затримали чоловіка із посвідченням майора поліції, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Про це йдеться у повідомленні патрульної поліції Львова у facebook.

Близько опівночі патрульні помітили автомобіль BMW 520, який рухався вул. Княгині Ольги,106. Машина саме заїхала на тротуар і на ньому припаркувалася. Коли інспектори підійшли до водія, то помітили, що він перебуває у стані алкогольного сп‘яніння.

Чоловік спочатку зізнався, що водій, а потім почав заперечувати, що керував транспортним засобом і свою причетність до нього. У нього виявили посвідчення майора поліції, видане 24 листопада 2015 року.

Як йдеться у повідомленні, затриманий відмовлявся від проходження тесту на алкоголь, на свою підтримку запросив друзів і рідню. Згодом чоловік почав скаржитися на погіршення стану здоров‘я і на місце викликали швидку допомогу. Водія госпіталізували.

"Відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані йому не уникнути" , - сказано у повідомленні.

Повідомляється також ще про два випадки затримання водіїв у стані алкогольного сп’яніння.

Так, ще один затриманий, який керував автомобілем Daewoo Lanos у нетверезому стані, намагався уникнути відповідальності, прикриваючись тим, що його батько полковник міліції на пенсії. У відділі поліції з‘ясувалося, що на хлопця складали адмінпротоколи за цією ж статтею у 2013, 2014 і 2015 році.

ДТП за участю п‘яного сталося на площі біля скверу Святого Юра. Чоловік на автомобілі марки Kia наїхав на дорожній знак. Від перевірки на стан алкогольного сп‘яніння відмовився.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Майор на Daewoo Lanos....дивно
Відповісти
Син полковника на пенсії на ланосі
Відповісти
Ганьба алкоголізму !!! На Україні буде ще 50-100 років такий бардак !!! Всі хочуть справедливості і порядку, але надалі в хабарництві і алкоголізмі, наркотиках живемо і будемо жити !!! Ми такі українці !!! Брехливі, злодійські і т.д. Все хочимо і зразу (грошей нечесних і до влади танком премо, щоб розкрадати бюджети всіх рівнів, які сплатили платники податків, простий народ ). Про людяність, честь і справедливість давно всі забули і загубили їх ... МОЛОДЬ СПИВАЄТЬСЯ, ЛЮДИ ДОБРІ!!! ЗАЛЕЖНІ І СІМ'Ї і ХТО ВЖИВАЄ АЛКОГОЛЬ, НАРКОТИКИ. Алкоголь і наркотики- перші вороги українців !!!
Відповісти
Саме паскудне створіння в Украіні -це мусора ,а про колишніх і мови нема .
Відповісти
Останні новини
У Львові патрульні затримали п’яного майора поліції за кермом. ОПЕРАТИВНЕ ВІДЕО
16 січень, 2016, 06:25