У Володимирі-Волинську вилучили контрафакту на майже мільйон гривень

У Володимирі-Волинську вилучили контрафакту на майже мільйон гривень
У Володимирі-Волинському в торгівців ‪контрафактом‬ вилучено ‪незаконну‬ продукцію вартістю близько 1 млн. грн.

Двоє мешканців Володимира-Волинського торгували незаконно виготовленою алкогольною продукцією та цигарками з підробленими марками акцизного податку, повідомляє прес-служба прокуратури області.

Учора, 15 січня, у ході ‎розслідування‬ кримінального провадження за фактом незаконного виготовлення і збуту підакцизної продукції у двох приватних помешканнях Володимира-Волинського проведено ‎обшуки‬.

Під час обшуків на підставі ухвал Луцького міськрайонного суду працівниками ‪‎прокуратури‬ Волинської області спільно з співробітники слідчого управління Головного управління Національної поліції у Волинській області та оперативними працівниками Управління захисту економіки у Волинській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України в житлових та гаражних приміщеннях виявлено та вилучено більше 120 літрів рідини з характерним запахом спирту, 320 півлітрових скляних пляшок сурогату з етикетками відомих брендів, а також понад 65 тисяч пачок цигарок.

Загалом під час обшуків вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму приблизно 1 мільйон гривень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І хто ж ці людоньки? І хто їх кришував? Здогадайтеся....
Відповісти
Сусіди здали ... Ганьба алкоголізму !!! А ментам місцевим ще не вспіли данину віднести за співпрацю і взаєморозуміння в реалізації алкоголю і тютюну !!! На Україні буде ще 50-100 років такий бардак !!! Всі хочуть справедливості і порядку, але надалі в хабарництві і алкоголізмі, наркотиках живемо і будемо жити !!! Ми такі українці !!! Брехливі, злодійські і т.д. Все хочимо і зразу (грошей нечесних і до влади танком премо, щоб розкрадати бюджети всіх рівнів, які сплатили платники податків, простий народ ). Про людяність, честь і справедливість давно всі забули і загубили їх ... МОЛОДЬ СПИВАЄТЬСЯ, ЛЮДИ ДОБРІ!!! ЗАЛЕЖНІ І СІМ'Ї і ХТО ВЖИВАЄ АЛКОГОЛЬ, НАРКОТИКИ. алкоголь і наркотики- перші вороги українців !!!
Відповісти
Кину пити і курити. Де не глянь контрафакт.
Відповісти
Мусора давно кришують ,самогон ,спирт ,сигарети -нічого нового не відкрили .Біля міськради торгують валютою вже давно .
Відповісти
З вікон володимирської ради видно валютчиків і шо? Не тількі менти а все бандитське оточення мера і ми гопники кришуемо це..Щось нового дізнались? Шо були нє в курсах?
Відповісти
Останні новини
У Володимирі-Волинську вилучили контрафакту на майже мільйон гривень
16 січень, 2016, 13:45