У Горохові пенсіонер відрізав дружині голову. ФОТО. ОПЕРАТИВНЕ ВІДЕО

У Горохові пенсіонер відрізав дружині голову. ФОТО. ОПЕРАТИВНЕ ВІДЕО
Учора, 15 січня, о 21:35, в Горохівський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що 69-річний місцевий мешканець вбив свою дружину. Чоловік відрізав їй кухонним ножем голову.

Підозрюваний затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, повідомляє Сектор комунікації ГУНП У Волинській області.

«На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, якій вдалося затримати вбивцю «на гарячому».

З'ясувалось, що підозрюваний скоїв непоправне, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння. Його 65-річна дружина не змогла вчинити будь-який опір, оскільки була важко хворою та не вставала з ліжка», - розповідає начальник Горохівського відділу поліції Сергій Поторась.

Поліцейські встановили, що вбивство чоловік вчинив кухонним ножем. Підозрюваний не перебував на обліку як психічно хворий, раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. Мотив злочину – побутова сварка.

Під час затримання підозрюваний вчинив опір співробітникам поліції, погрожуючи ножем – закривавленим кухонним ножем. У зв’язку з чим працівниками поліції були застосовані до нього заходи фізичного впливу та спеціальні засоби.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 7-ми до 15-ти років.

Триває досудове розслідування.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
новин про ісламську державу надивився
Відповісти
Чоловіки -дебіли. Слаба половина людства. Дружину може тільки образити і вбити бо нічого толкового більше не можуть!! Співчуваю жінці яка з таким хворим жила і мучилась
Відповісти
Чоловіки ще можуть зраджувати в них це гарно получаєця
Відповісти
а жінки ні ??
Відповісти
є реальні докази?
Відповісти
Що то на Волині останнім часом робиться, що не день то... мабуть грішних багато...
Відповісти
Це жах, що відбувається!!! От так ходять біля тебе люди і ти навіть не усвідомлюєш на що вони здатні. Водка вбиває людину, як в прямому так і в переносному значенні!
Відповісти
Як так можна? Хвора, лежача, вона ж навіть не мала змоги чинити опір. Для таких нелюдів потрібно ввести смертну кару.
Відповісти
Ця жінка 11 років була прикута до ліжка. І весь цей час він доглядав за нею як за малою дитиною. Останнім часом в нього наблюдалась шизофренія та інші признаки нездорового глузду. Цей вчинок ніяк не оправдовується. Але.... шкода двох((((
Відповісти
шановні алкоголем, наркотиками !!!. Хто пив, кидайте, хто не пив не починайте !!! Алкоголізм і наркотична залежність- це добровільне божевілля... Алкоголь і наркотики- перші вороги українців!!! Духовним пастирам - священникам КП і МП , просвітерам і т.д.не тільки про патріархати потрібно розказувати і про пожертви парафіян, але йти в школи, в будинки культури , до своїх парафіян і витягувати свою паству їз зачарКованого і наркотичного кола. Спивається і саре і мале!Похорон п'ємо, празник престольний- по хатах і в барах п'ємо, хрестини п'ємо, день народження п'ємо немало і т.д....Алкоголізм-хвороба емоційно незрілих людей; 80% актуальних алкоголіків прилучилися до споживання цього трунку в дитинстві...
Відповісти
Люди хто ще живий, тікайте з тої дурної Волині це ж повний дурдом!!! Завтра і вас заріжуть або зібють... ВТІКАЙТЕ!!!!
А ще як Палиця приїде з Женеви то кінець не тільки Гунчику а вам усім
Відповісти
Добре, де нас немає....Волинь-добрий край,та народжується дуже багато і психологічних,і матеріальних проблем, з якими не кожен може справитися. НЕ Волинь,а Україна в психічному стресі.
Відповісти
чоловіки то взагалі дивні істоти.Жорстокі і злі. Дуже схильні до насилля. Війни вони розпочинають, дома тероризують жінок і не рідко дітей. привикли щоб з ними панькались.жахіття вбити жінку.Зла стать
Відповісти
чоловіки то взагалі дивні істоти.Жорстокі і злі. Дуже схильні до насилля. Війни вони розпочинають, дома тероризують жінок і не рідко дітей. привикли щоб з ними панькались.жахіття вбити жінку.Зла стать
Відповісти
Жінкам-теж жорстокості не займати-просто рідше п*ють-от і прославляються менше
Відповісти
Хтось заставляє пити!? Чи ви чули про серійних маньячок!? Маніяки - чоловіки.чи жінки вдома звірують!?е такі,що жорстокі,але це одиниці у порівнянні з мужиками.більшість на даний час то нікчемні створіння
Відповісти
Доопрацьовую відеофільм про район.В ньому зібрані матеріали за 5 років життя району. Він і про наших чиновників, підприємців, керівників і організацій і шкіл і партій т.д. Є в ньому матеріали про те, як вирішує населення району юридичні чи земельні питання, і т.д. Матеріалу на 2 години.
Відповісти
А матеріали можна підкинути до відеофільму?
Відповісти
Так. Я працюю і живу в м.Луцьк. 43098, а/с 1896/к, або на електронну адресу. Народився в м.Горохів.
Відповісти
А причому тут палиця
Відповісти