У Луцьких крамницях обдурюють покупців. ФОТО

У Луцьких крамницях обдурюють покупців. ФОТО
У Луцьку в одному з супермаркетів мережі "Сільпо" покупець зауважив, що заявлена на прилавку ціна відрізняється від ціни, зазначеної в підсумку в чеку.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав місцевий житель Сергій Книш.

"Ціна на касі зазвичай не на користь споживача. У "Сільпо" (поряд з ЦУМом) обман з цінниками на товарі і цінами, які платите на касі", - поскаржився він.

"Перший варіант захисту у касира був, що я помилився, після фото адміністратор, з руками в кишенях, промуркав щось про переоцінку і що ще не встигли вранці змінити. А в залі цього ніхто і не намагався зробити, це такий вид "бізнесу", - додав Книш.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Покупець має право платити таку ціну, як на ціннику - це їхні проблеми, що вони його не змінили
Відповісти
або відповитися купувати товар
Відповісти
Дуже часто є така невідповідність. був свідком багатьох "випадків". Думаю, що це така "технологія", або як вони це називають по-модньому - "маркетинговий хід". Один зі ста помітить не відповіднісь , всі інші проковтнуть дешеву "наживку" і заплатять більше. Здається, їх і не заохочують швидко змінювати цінники в сторону здорожчання - інша справа коли товар дешевшає : там і колір цінника поміняють "люб'язно", бо треба ж збути залежале...
Відповісти
Якщо не змінили замінник -нехай свої гроші віддає а то що це за роота така ?? Що має покупець знати чи догадуватись чи помінялась ціна чи ні? А на касі мають вибити більшу суму? брєд супермаркетів. Вони вже деградують там і вонь в тих супермаркетах і які касирши -то взагалі -ужас ужас ужас -вони такі сонні незібрані і взагалі у нас ніякої відповідальності немає перед покупцями . купили неякісну продукцію і нікуди не докажеш бо всюди посилають і посилають подальше або сміються з тебе як з дурника
Відповісти
Якщо відмовляєшся то касирша така злюща як пантера как будто ми оязані платити дорожче. Може це їхні заробітки ще додаткові? А який там товар залежаний лежить в тих супермаркетах!!!! Подивіться які акції сир лежить а термін придатності вже завершився 2 дня назад. УЖАС. Там в супермаркеті і нема що купити . Кефір по акція взяла -то тошнотик якись вилила і коту і собаці не далаб а нас людей бідних кормлять таких г--нном хімічним. Грязь яка на прилавках в молочному !!!! Олію можна і оцет тільки в супермаркеті купити. Каші з рубаками бувають ой як часто в супермаркетах, бабушка купила , все так брудно у таких супермаркетах. Гігієни маюуть там мало. І дурять не тільки так а якщо багато береш купляєш то ще і добавлять 1 пачку лим.кислоти, 1 перець 1 палички 1 майонез і так далі. було у таке так що в супермаркети тільки по олію щоб на базарі перемерзлу не купляти.
Відповісти
Ужас что продают и как продают у нас. Йогурт ребенку покупала то такой попал что и взрослому нельзя кушать. Не покупаю в супрмаркетах . Там же ничего свежего реально.
Відповісти
Це просто людскій фактор , вони не встигають міняти цінникі:-(
Відповісти
Касири до додаткової каси відношення не мають, а от спритні адміністратори знають як замутити і недостачі, і прострочку, і смачненьке додому....В прикасовій зоні туалетний папір Обухів-3.79, а на касі -4.39, а любязний апдміністратор не вибачився, а сказав, м*яко кажучи, брати товар на відповідних полках (САЛЮТ на Соборності).Адміністрація на звернення-не відреагувала-був відправленний елек.лист-ЗНАЧИТЬ НОРМА...
Відповісти
Ба... А в нас стільки часу йде мова про закриття старого продуктового ринку біля Замку Любарта, а всіх деякі панночки гонять скуповуватися в ці самі супермаркеті(((
Відповісти
Ви ще небули в фуршеі! От та повний бардак!
Відповісти
Дайте людям нормальну зарплату,графік роботи,і тоді будуть касирши не сонні і продавці вчасно будуть міняти цінники,товар протермінований знімати....а так нема кому працювати і виходить так ..
Відповісти
Останні новини
У Луцьких крамницях обдурюють покупців. ФОТО
17 січень, 2016, 21:35