Луцькі копи затримала крадія по гарячих слідах. ФОТО

Луцькі копи затримала крадія по гарячих слідах. ФОТО
Поліцейські прибули на виклик по вул. Ніла Хасевича. На місці знаходився власник автомобіля, з якого викрали цінні речі (магнітолу, відеореєстратор, навігатор та інше), а також активісти громадського формування «Самооборона Волині», на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє Патрульна поліція Луцька.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу. По гарячих слідах вдалось оперативно у прилеглому дворі затримати підозрілого чоловіка з сумкою. Коли його привели до автомобіля і перевірили сумку, там виявились викрадені з автомобіля речі. Власник машини підтвердив, що вони – з його автівки.

Патрульні почали вести розмову з правопорушником 1996 року народження, розповіли, яке покарання чекає на нього, якщо провина буде доведена, повідомили про пом’якшуючі обставини під час слідства.

Коли прибула слідчо-оперативна група, хлопець зізнався у вчиненні цієї крадіжки та розповів про ще дві, здійснені ним раніше. Ведеться слідство.

Управління патрульної поліції попереджає: не залишайте цінні речі в автомобілях.








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну прям мафію викорінили.
Відповісти
а вам полішуки не вгодиш.
втік би злодій - писали би "поліція така сяка, піймати не може, чим вона взагалі займається"
ПІймали злодія на гарячому - "клоуни", "ну прям мафію викорінили"
Відповісти
так зловила ж все таки самооборона а ппс вже собі заслугу приписали
Відповісти
Кстаті в мене теж були скрили машину на Ніла Хасевича.
Відповісти
В Луцьку є такі дикі "коні-лошаки", що ще пробують зливати бензин, із автомобілів, де не спрацьовує сигналізації на кришці бензобаку. А це майже всі автомобілі, в тому числі самі надійні таксі Ланос. Причому декоративну кришку бензобака просто виламують і забирають як трофей. Попробуй її пізніше купи, зроби на комп'ютері фарбу по кольору, пофарбуй, і зрозумієш, що час і гроші пішли на фокуси і вітер новоприбулого дебіла, який хоче заправити свій крадений мопед, чи скутер, бензином, а себе пивом, щоб просто поганяти і не ай Бог, покалічити. Ще добре якщо сам себе, а то ще може і якусь наївну дівчину покалічити. Це все через відсутність елементарної культури. Та зробіть Ви ж на кінець у школі обов'язковий відповідний театральний гурток, - навчіть 100% кожного колядувати за народними звичаями, хай не ганьбляться молоді хлопці у своєму бажанні заробити, а організовують колядників при школі, чи у представника ділами неповнолітніх, чи в церкві, і йдуть колядувати. Або ще простіше. В міліції(поліції) у відділі для опіки неповнолітніх напишіть лист, попросіть у батьків дати письмову відповідь в міліцію, де їх неповнолітній син бере гроші на бензин, пиво, щоб ганяти без толку по ночах, по місту, катаючи дівок. І все, батько здогадається сам давати гроші дитині, щоб вона не крала, якщо є батько. Вся причина зла якраз і криється в самоусуненні батьків, у вихованні таких дітей, яких ми називаємо трудними під-ростками.
Відповісти
злодія спіймала самооборона, а не патруьна поліція, чужі значки не вішайте !
Відповісти
Останні новини
Луцькі копи затримала крадія по гарячих слідах. ФОТО
18 січень, 2016, 21:20