Росія винна Україні майже 25 мільярдів доларів

Росія винна Україні майже 25 мільярдів доларів
Борг Росії перед Україною становить приблизно 25 млрд, вважає екс-заступник голови НБУ, ректор міжнародного інституту бізнесу Олександр Савченко.

Таку думку Савченко висловив в ефірі "5 каналу", коментуючи так званий борг Януковича обсягом 3 мільярди доларів.

"Росія нам винна дуже велику суму. За моїми розрахунками і не тільки за моїми — приблизно 25 млрд дол. А ми їй винні 3 млрд. І чомусь українська влада хоче якнайшвидше повернути ці гроші — борг Януковича, який був виведений структурами і самим Януковичем у ту ж Росію", — зауважив він.

Експерт сподівається, що Україна виграє за поданими судовими позовами і почне арештовувати російські активи.

Нагадаємо, 18-го грудня Кабмін оголосив мораторій на виплати за єврооблігаціями на суму 3 млрд доларів, які Україна отримала від Росії наприкінці президентства Януковича. Після цього Росія подала на Україну до суду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби міжнародне право не "жувало соплі" та Путін заплатив за вторгнення до Грузії в 2008 році по "самі помідори" - він би ще подумав, чи лізти в Україну..
Відповісти
Дурень думкой багатіє, в т.ч.ректор міжнародного інституту бізнесу Олександр Савченко-"Росія нам винна дуже велику суму. За моїми розрахунками і не тільки за моїми — приблизно 25 млрд дол." Ого-го!!! Завтра комунульні послуги зменьшаться у двічи....
Відповісти
Офіційно України вина Росії 3 мільярда доларів, але ж ніхто не хоче повертати боргі
Відповісти
Савченко плавно перекочевал с должности заместителя главы НБУ в ректоры международного(?) института бизнеса. Сколько в Украине подобных контор: международных, стратегических, глобальлных и пр., и пр. Убрать бы их. Это какие бы деньги удалось сэкономить.
Відповісти