Волинський обласний центр зайнятості реорганізують до лютого

Волинський обласний центр зайнятості реорганізують до лютого
Службу зайнятості реорганізовують.

Про це повідомляє інформаційний портал "Про Волинь".

18 січня 2016 року під час щопонеділкової оперативної наради про це говорили у Волинській облдержадміністрації.

За словами директора Волинського обласного центру зайнятості Раїси Кучмук, із березня 2015 року всі працівники Державної служби зайнятості втратили статус державного службовця. Окрім того, із жовтня 2015 року розпочався процес оптимізації структури.

"Зокрема, згідно з вимогою постанови Кабінету Міністрів України, штатну чисельність працівників Державної служби зайнятості у Волинській області зменшено на 21 штатну одиницю. В обласному центрі зайнятості скоротили 8 працівників, ще 13 – у міських та міськрайонних. Уже затверджено нові штатні розписи. Процес реорганізації структури завершиться у лютому цього року", - розповіла Раїса Кучмук.

Але так звана реформа служби зайнятості не передбачає зміни назви міських, міськрайонних та районних структурних підрозділів.

Одначе саме на такий хід і розраховували у окремих регіонах Волині. Зокрема, у Володимирі-Волинському, де ЦНАП – у більше, ніж скромних, умовах. Відтак, Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк звернувся до обласного керівництва з проханням або здійснити рокіровку, або ж допомогти з добудовою приміщення для міського центру зайнятості.

Директор обласного центру зайнятості Раїса Кучмук із цього приводу зазначила, що ще у грудні 2015 року отримала лист від Міністерства соціальної політики України щодо можливості виділення необхідних коштів. Тож попередньо відомо, що у травні 2016 року кошти надійдуть, тому будівництво буде завершене.

"Якщо для розв’язання проблеми потрібна підтримка голови облдержадміністрації, то він ініціюватиме особисту зустріч із Міністром соціальної політики України, аби віч-на-віч обговорити можливість виділення коштів, звісно, на умовах співфінансування",- запевнив Володимир Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Раїсу давно треба гнати в шию. Такі центри зовсім не потрібні, там ніхто нічого не робить, просто марна трата державних грошей.
Відповісти
Від усієї душі бажаю тобі туди попасти після скорочення і відчути, потрібна тобі та грошова допомога, що платить центр зайнятості!!!В мене вона більше 2000 грн.І без них незнаю, щоб я робила поки шукаю роботу!Невігласи і дурні, або ті хто не був в шкурі безробітного можуть таке писати.
Відповісти
Так званий центр зайнятості - це хижацька структура, яка витрачає людські (саме людські, бо люди їх зароблять і відраховують державі!!!), кошти на підтримку жебраків, пройдисвітів, ледарів, які не хочуть працювати. Мало того, працівники центру є державними службовцями. Ганебна структура держави.
Відповісти
І тобі того ж самого!Від щирого серця!
Відповісти
Читайте правильно, працівники центру не є державними службовцями. І не всі безробітні ледарі чи пройдисвіти, як ви їх називаєте. Туди звертаються і хлопці які служили в АТО. І таких звернень сотні.

Відповісти
а може треба було гнати деяких з майдану
Відповісти
Тобто, ті хто з АТО - люди, всі інші - пройдисвіти? Дивись не добалакайся. Мабуть, ти не був без роботи.
Відповісти
це повідомлення не відповідає темі
Відповісти
кошти на підтримку жебраків, пройдисвітів, ледарів, які не хочуть працювати. А соцстрах, а фонд нещасних випадків тоді хто? Їх всіх треба відправити, як там у них? Найактуальніша вакансія всіх часів та народів - "самозайнятість".
Відповісти
Кучмук про себе дуже добре дбае! За що орден отрицала? За покращення показника по надоях молока чи врожайности зерна? Що могла такого для держави зробити? Нема Сорoму
Відповісти
Останні новини
Волинський обласний центр зайнятості реорганізують до лютого
19 січень, 2016, 16:24