Тимчасовий притулок для безхатька від Гузя

Тимчасовий притулок для безхатька від Гузя
Нещодавно в ЗМІ з'явилась низка статей про сироту Тараса Врублевського, який працює у одному з ЖКП міста Луцька та живе у власноруч змайстрованій халабудці разом з кількома собаками та котами.

Учора в на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі "Фейсбук" народний депутат України Ігор Гузь написав про те, що забронював для сироти номер в готелі.



"Сьогодні зустрівся з Тарасом. Домовилися що поки поживе в готелі, номер ми вже забронювали. Натомість вже сьогодні звернувся до Луцького міського голови аби підшукати сироті якесь соціальне житло чи гуртожиток. В нас десятками прокурори, міліціонери та інші "важливі люди" квартири на халяву отримують щороку, а тут от простий сирота...", - зазначає у своєму дописі Ігор Гузь.

Окрім того, нардеп звернувся й до керівництва ЖКП, аби до хлопця не застосувували ніяких "санкцій". Оскільки за словами Тараса "по за спиною" ходять чутки про його можливе звільнення з роботи.

"Наш юрист тримає питання на контролі", - зазначив Гузь.

Окрім того, він звернувся й до Миколи Романюка, аби той взяв ситуацію, яка набула такого розголосу не лише в межах області, а й по всій Україні, під свій контроль.

За словами Ігора Гузя, Тарас вдячний усім небайдужим та розчулений такою увагою з боку громадськості.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а чим, власне, цей гузь допоміг?! до Романюка звернувся?!
Відповісти
На зарплату 4500 народного депутата допоміг?
Відповісти
Молодець Гузь. А то правда прокурори міліціонери фіскали получають квартири хоч далеко не бідні а якщо ти сирота ао бідний то нашій державі ти не потрібний ти ніхто.
Відповісти
Гузь-піарник грьобаний! там і без нього усе зробили. сотні простих громадян зголосилися допомогти цьому хлопцю! от якщо нормальну квартиру виб'є для Тараса-можливо, зміню думку...
Відповісти
от нехай ще всю котобратію і собак в притулок прилаштує і на корм їм виділить, тоді повіримо, що не піарник цей гузь, а справжній гуманіст
Відповісти
НЕхай Гузь, якщо він насправді переймається прблемами Тараса Врублевського,кине клич серед членів своєї партії ( чи принамні фракціїї у ВР), та збере кошти на придбання житла для сироти, тоді це буде справжня небайдужість до чиєїсь долі. А давати вказівки місцевому самоврядуванню - це звичайний піар, і виконання невластивих йому (нардепу) повноважень...
Відповісти
то хай той дурко Гудзь його до себе забере))))
Відповісти
назвіть хоть одне прізвище простого рядового міліціонера який за останні декілька років отримав так зване безкоштовне житло((( Це тільки пусті слова нерозумного піарщика. Хоче Гудзь допомогти хай за свої кошти побудує чи купить якась житло!!!
Відповісти
Підходить час коли прізвищ жандармів , прокураторів , - мусору , непотребу ; запитувати ніхто не буде , будуть : зашморги , вила , довбешки , ломи й кувалди , швайки й заточки ... лавина зітре всю гниль ........ ! ! !
Відповісти
Нехай так на вулиці зараз мороз
Відповісти
Не знаю люди,лучани не лучани ви мене дивуєте...Він,навіть,якщо не на 4500грн.він влаштував того хлопця,то хоча б тимчасово,але щось зробив.Витратив тих 4500грн.(якщо хоча б на місяць в більш-менш норм.готелі).Ви щось зробили????Чи пішли купили шмотку чи на лижі поїхали?!Чи тел./планшет купили не дешевий????Відпочили десь у закладах????Вам не соромно писати таке чи це вже повна деградація????
Тільки не пишіть,що я захищаю пана Гузя,ні.Просто тошнить від Вашого негативу!!!!!!! Схаменіться.
Відповісти
Твою продажну, піарну душонку на Волині добре знають!!! Взяв під особистий контроль.... А хто ти такий, контролере???? Цвяха в житті в стіну не забив, по партіях та обєднанняхї скачеш все життя. Глащатай КРОЛІКА на піар-каналах і все! Поможи реально людині!!! В якому готелі номер, на який термін, хто платить, і ще море питань. Дивився, як на Волохреще (попередні роки), з Пашею на пару з дєвками піарилися, і Шиба поруч з Вами... Політикани....
Відповісти
Знаєте, а я чомусь не зовсім підпримую цього безхадь, його піарять по всім телеканалам, лиш для того шоб дали квартиру, так давайте будем ще піарити багатодітних сімей, їм теж треба квартири.
Відповісти
http://neymovirno.blogspot.com/2016/01/blog-post_48.html ось тут є для Тараса повідомлення
Відповісти
http://neymovirno.blogspot.com/2016/01/blog-post_48.html
Відповісти
Слухайте люди, чого всі такі злі?! Допомогли людині і це добре. Хоть хтось щось для нього зробив? Тільки і можете що обливати брудом в коментарях
Відповісти
Як на мене-молодець.Аби кожен депутат зробив по 1 такому вчинку-скільки б людей стало щасливішими.
Відповісти
А як зв*язатися з цим хлопце? можу запропонувати постійне житло та харчування,частково одяг. мій тел:0664991633
Відповісти
Останні новини
Тимчасовий притулок для безхатька від Гузя
20 січень, 2016, 10:52