«Шкідлива вівця в стаді», - голова Ківерцівської РДА про свого заступника.ФОТО.ВІДЕО

«Шкідлива вівця в стаді», - голова Ківерцівської РДА про свого заступника.ФОТО.ВІДЕО
Вчора на хабарі попався Сергій Третяк, заступник голови Ківерцівської райдержадміністрації.

Сьогодні, 20-го січня, очільник Ківерцівської райдержадміністрації Валерій Ткачук скликав громадськість, щоб розставити всі крапки над "і".

Валерій Ткачук розповідає: правоохоронці проводили слідчі дії в приміщенні адміністрації. Чиновник заявляє, що адміністрація не має жодного відношення щодо проведення тендерів управлінням освіти.



"Колись тендерну комісію пропонували створити в адміністрації, проте відмовились від цієї ідеї. Ніколи втручання адміністрації в роботу тендерної комісії не було", - каже Валерій Ткачук.



За словами Миколи Грибука, керівника відділу освіти Ківерцівської РДА, тендер, за який і отримав хабар Сергій Третяк, оголосили ще 10-го грудня минулого року. В торгах взяли участь 6 компаній-учасників. Переможець торгів після їх проведення відмовився укладати договір про постачання палива, тож його замінили фірма, яка була на другій позиції, - "УКПАТ". За словами Миколи Грибука, представник саме цієї приватної структури дав хабар ківерцівському чиновнику.



"Відділ освіти до цього не причетний. Ми збільшили кількість членів тендерного комітету до 7-ми чоловік, це зробили свідомо, бо раніше було п'ять", - запевняє Микола Грибук.



Між тим, сьогодні в міськрайонному суді Волинської області Сергію Третяку обиратимуть запобіжний захід.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: хабар
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заголовок як завжди - дуже невдалий. Хлопця підставили і в цій справі більше запитань чим відповідей. В страшний час ми живемо і в страшній країні.
Відповісти
Ткачук шкідливіший за Третяка. Або вони варті один одного. Якщо повісити на одній гілляці, то буде баланс. Остання крадіжка дубів з заповідної зони на території Ківерцівського району (Джерела)відбувалась при прямому захисті Ткачука. Коли люди попались і було відкрите кримінальне провадження, Ткачук "попросив" захисту в Гунчика. Сказано - зроблено. А злочинці-правоохоронці району перед журналістами і представниками громадських організацій роблять вигляд, що "процес в роботі". Провадження похерено зграєю злочинців під кришуванням губернатора. Район перетворився в елітний полігон обкатування злочинів з дубами, хабарників, корупції, кругової поруки. сахнюк-ткачук-третяк-менти-прокурор-гунчик - усе це люди однієї злодійської закваски.
Відповісти
Аж тхне брехнею і корупцією. "адміністрація не має жодного відношення щодо проведення тендерів управлінням освіти... - це ви людей за лохів маєте чи як?? Проводиться тендер на державні гроші, а державна адміністрація не має стосунку??? Кури вже сміються!!!! Хапуги і грабіжники! після такого скандалу голова РДА першим на звільнення має бути а не клеїти дурня на камеру що він не в курсі. А Гунчик - другий у списку..
Відповісти
100 відсотків праві!!!!
Відповісти
Що вівця - то сумнівно (шакал - швидше за усе), а що стадо - то101%. І ведучий баран в ньому - ткачук.
Відповісти
а хто брав в стадо вівцю?
Відповісти
Бо стадо гниле!
Відповісти
А в них ще джипи часом не горіли??? )))
Відповісти
Ну відносно Ткачука то ви тут люди не праві він то там точно не при ділах він і сам не знав бо Третяк-Грибук то це була упряжка скрита і дуже хитра ,а Ткачук хотів як завжди всім бути добрий ,а тут не вийшло
Відповісти
ткачук людина з великоі букви Якби ьільше таких як валерій
Відповісти
10 грудня оолосили переможця тендеру, а заява про вимагання хабаря була 12 чи 13.12....одним словом після оголошення переможня підстава, але не продумана до кінця, хороший адвокат розвалить це до суду
Відповісти
Там можна всіх арештовувати відразу. Мені, коли була біда і пальцем не поворухнули. Все дивляться, щоб приніс щось в кармані. А також і добру частину лікарів.
Відповісти
Ну вже так брехати.Не треба нікого судити.Заставити так як Колісника понаписувати заяви і піти додому розказувати байки про соломяного бичка.Тендерний комітет і все райвно поміняти.Забули Барчука і зав 2 садочком.Хтось сидить .Як брали долари за місце так і беруть.
Відповісти
Ну шановні ви головою подумайте!!! кожна вкрадена копійка йде через керівника чи начальника а заступники це пішаки які працюють над втіленням тих всіх схем!!! Все ділиться вплоть до гривні!
Відповісти
Ха ха ха
Відповісти
Останні новини
«Шкідлива вівця в стаді», - голова Ківерцівської РДА про свого заступника.ФОТО.ВІДЕО
20 січень, 2016, 15:03