Законослухняні копи: чи є тепер, де паркуватись у Луцьку.ФОТО

Законослухняні копи: чи є тепер, де паркуватись у Луцьку.ФОТО
Віднедавна, а саме з появою новоствореної команди копів, напевно, кожний із тих, хто сидить за кермом, стикнувся з величезною проблемою - припаркуватися в центрі нашого міста. І не тільки в центрі – це і Старе місто,і біля вул. Лесі Українки.

Знаків про заборону стоянки навколо дуже багато, і патрульні мають достатньо роботи, «ганяючи» недбалих водіїв. Звичайно, це все дуже добре - дотримання законів і порядок на проїжджій частині.

Але де паркуватись? Де тепер знайти ті місця для нас, водіїв?

«Сьогодні ми вже розробили систему паркувальних місць в центрі міста. Майданчики для машин будуть на вулицях: Градний Узвіз, Кривий Вал, Сенаторки Левчанівської. Також розробляємо першу комунальну парковку на Привокзальному. Ми бачимо, що культури у водіїв побільшало, допомагає цьому й поліція. Тому нові місця будуть потрібні», - запевнив на черговому засіданні Луцької міської ради директор комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» Олександр Мартинюк.

Своєю чергою, заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко сказав, що міська влада також зацікавлена в якнайшвидшому вирішенні даної проблеми. І проанонсував, що 26 січня відбудеться фінальний круглий стіл з підприємцями в Старому місті щодо облаштування парковок.

Офіційного терміну вирішення цього питання поки що немає. Але, як каже народна мудрість, «надія помирає останньою». Будемо сподіватися, що усі зацікавлені сторони спрацюють оперативно, і питання вирішиться у найкоротші терміни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: парковка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я не водій але вже був свідком більше двух десятків порушеня пдр і неправильного паркуваня новою поліцією, візьміть увагу це я своїм непрофесійним поглядом замітив!!!..., а недавно був в гостях у друга в с.Липини так там взагалі мову відняло, (20.01.2016), машина поліції стояла на тратуарі і перекривала людям вхід у магазин "Корона", а щоб достатись до зупинки люди були вимушені виходити з тратуару на проїзджу частину бо немогли обійти поліцейську машину!!!!!! це як ????????? свідками цього свинства були десятки людей !
Відповісти
В Польщі поліція теж масово їздить по тротуарах\велосипедних доріжках. Часто це оправдано - щоб не блокувати рух на дорозі - зважаючи на те що в Польщі набагато більше односмугових доріг без узбіччя (обмежені бровкою,ровом чи огородженням).
Відповісти
І що Ви зробили будучи не водієм, але менканцем м. Луцька, українцем, просто порядною людиною? Сфотографували автомобіль порушника, позвонили в службу довіри, склали заяву з іншими "свідками цього свинства"? Аж нічого! Хоча ні, знайшли час, щоб написати коментар і поскаржитись на свавілля "ментів". Браво, тепер все стане як треба. Сратий совок!
Відповісти
Шановні друзі. Село Ліпіни не обслуговує патрульна поліція.
Відповісти
Там живуть більше половини "бідних" поліцейських
Відповісти
ходите пешком.
Відповісти
Дітей? Дітей з пивом треба не ганяти а доставляти в міськвідділ - а звідти щоб батьки забирали.
Відповісти
той Григоренко сам їздить як ніколи правил не вчив . Ганяє , підрізає і тьолок возить (останнє правда не заборонено ПДР)
Відповісти
Він штунда , які тьолкі)))
Відповісти
Нова патрульна поліція за межами Луцька не працює.Так, що в селі аж ніяк не вона була.
Відповісти
Ще й як працює!!!!!! У мене на Великому Омелянику (а це вже Заборольська сільська рада Луцького району) їздить і паркується щодня!!!! (невідомо чому, може межі міста не знає). Овочі це погірше колишніх ментів!!!!
Відповісти
Правильно на Волі стояти не можна біля Цума на стоянці тільки ліва сторона зачекайте зараз зима мороз весною транспорта побільшає,де ставати на голові один другому .Ви спочатку зробіть стоянку а потім чепляйтесь до водіїв.
Відповісти
Хлопчики-коментатори, зрозумійте: поліція відповідає за дотримання водіями правил дорожнього руху, а місцева влада - за місця для парковки. Ще при реконструкції приміщення універмагу думаючі лучани застерігали владу про майбутні проблеми з паркуванням. Однак, Микола Романюк і його команда вирішили, що якось там буде. Тепер все аукнулося.
Відповісти
Це значить що робота поліції тупо писати штраф не звертаючи увагу на проблеми з парковками .То навіщо ви потрібні?З міською радою з мерами депутатами хоч з чортом лисим вирішуйте питання разом .Ми хочим бачити що ви робите для водіїв крім того що виписуєте штрафи
Відповісти
Він чиновник йому неможна
Відповісти