Міська рада шукає перевізника на новий маршрут №33

Міська рада шукає перевізника на новий маршрут №33
Створений минулого року автобусний маршрут № 33 досі залишається без перевізника.

Про це розповів начальник управління транспорту та зв'язку Луцькради Анатолій Миронюк у середу, 20 січня, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, повідомляє Район.Луцьк.

«Нагадаємо, що влітку минулого року до міського голови звернулись мешканці вулиць Огієнка та Клима Савура з проханням організувати рух громадського транспорту по цих вулицях. Але конкурс на проведення перевізника так і не відбувся. Тому прошу зараз підтримати проект рішення, в якому йдеться про оголошення конкурсу за цим маршрутом», - звернувся Анатолій Миронюк до членів міськвиконкому.

Маршрут №33 курсуватиме вулицями: Єршова, Соборності, Вячеслава Чорновола, Карпенка-Карого, Задворецька, Клима Савура, Івана Огієнка, Перемоги, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Глушець.

У цьому ж проекті йшлося про оголошення конкурсу на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами загального користування № 2, 3, 14, 17а, 18, 27, 27а, 31, 33, 47. У результаті більшістю голосів члени виконкому підтримали документ.

Заступник міського голови Луцького міського голови Сергій Григоренко, коментуючи проект рішення, зазначив, що міська рада планує поступово замінювати автобуси тролейбусами.

«Досвід показав, коли ми забрали з 15-го маршруту автобуси, то тролейбусний пасажиропотік збільшився. Також ми плануємо через півтора-два роки за маршрутом №2 запустити тролейбуси», – зазначив Сергій Григоренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а фотки не з Франика важко було з нету витягнуть для Луцька??
Відповісти
чому в інших містах , в громадському транспорті є інформація( номер телефону) відділу міськради який видає ліцензії. щоб пасажири інформували що до порушень.
в Луцьку тільки телефон самого перевізника. Сам в себе дозвіл не забереж)
куріння в маршрутках водіїв одне з порушень....
Відповісти
Останні новини
Міська рада шукає перевізника на новий маршрут №33
20 січень, 2016, 22:36