Львівська поліція впіймала Парасюка одразу на кількох порушеннях

Львівська поліція впіймала Парасюка одразу на кількох порушеннях
Народний депутат Володимир Парасюк роз'їжджав вулицями Львова, порушуючи правила дорожнього руху.

Інформацію про те, що патрульні поліцейські склали постанову на нардепа, який порушив правила дорожнього руху та керував автомобілем без водійського посвідчення, підтвердили у поліції Львова.

Зокрема, речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій уточнила, що Парасюка впіймали на порушенні вночі 19 січня в центрі міста.

«Водій не виконав умову дорожнього знака при виїзді з вулиці Вороного на площу Міцкевича — замість повернути направо, він поїхав прямо», — уточнили в поліції.

Водночас нардеп Володимир Парасюк, який перебував за кермом автомобіля, не мав при собі водійського посвідчення.

На нього склали адміністративний протокол про два правопорушення — за порушення вимог дорожнього знаку та за керування автомобілем без посвідчення водія.

Як пояснили у львівській поліції, автомобіль на арештмайданчик не вилучали, оскільки у салоні їхали інші особи, які мали водійські документи та сіли за кермо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
- в Україні Закон апріорі не писаний ні міністрам, ні, тим більше, депутатам. Володя не винен: це - правакація, помста Пісного і спецоперація Путіна.
Відповісти
Володя не винуватий - він просто є *** по суті своїй, і нічого з собою зробити не може.
Відповісти
Ця особа нагадує бабу Параску - крім піару більше із себе нічого не представляє....Там у раді є ще багато таких - Семенченко,Береза...Не все те,що стали депутатами...
Відповісти
Призвище відповідає вчинкам - порося!!!
Відповісти
Погрався Володя Парасюк в патріота, але ми вже не такі наївні... Але через таких патріотів і до людей ,які щирі в своїй любові до України і українців вже закрадаються якісь сумніви...щодо їх патріотизму, жаль !!!
Відповісти
чувак з села без сільради...
Відповісти
Народний депутат!!!!! І що ви хочете від простих смертних? Коли нам такий приклад подають!!!!!!!!!
Відповісти
Такі коменти, ніби Парасюк когось вбив.Схаменіться!До чого ця новина на Вашому сайті? Відчепіться від патріотів, верніться до місцевих проблем.Їх у Луцьку не менше, ніж у Львові.А працюючим "коментаторам" пора братись за роботу -Вам ще й зарплату платять.
Відповісти
вся суть якраз в тому що всі проблеми в нас від цих лжепатріотів бо правду кажуть що ніхто не зробив Україні більше зла ніж "патріоти"
Відповісти
а Ви, шановний(а) і "працюєте" важко фізично і коментуєте...? Парасюк погрався в патріота і ще багато його друзів ..., а тепер в кріслі депутата ВР сидить, а хлопці молоді на сході України вмирають і каліками стають. На Сході України пекло !!!
Відповісти
патріот? не смішіть. кормить його Коломойський, лобіює, де може свої інтереси. Понавидимував, що був в плену в ато, насправді втікав кинувши своїх.Якби не він за командою тих, що треба, вискочив на сцену майдана, то не мали б ми тепер ато,війни, смертей і тд.
Відповісти
Останні новини
Львівська поліція впіймала Парасюка одразу на кількох порушеннях
21 січень, 2016, 00:52