Нові поліцейські з тріском провалили експерименти журналістів. ВІДЕО

Нові поліцейські з тріском провалили експерименти журналістів. ВІДЕО
Журналісти вирішили перевірити, чи дійсно нова поліція України є більш ефективною та якісно інакшою від колишньої міліції.

Про це повідомляє Телеканал новин «24»

Влітку 2015-го в Україні офіційно запрацював новий центральний орган виконавчої влади – Національна поліція України. За задумом, його поява мала назавжди змінити обличчя дискредитованих вітчизняних правоохоронців і наблизити їхню роботу до європейських стандартів.

Старт роботи нової поліції нагадував нав'язливий рекламний ролик. Нам показували людей у формі, схожих на голівудських зірок. Вони творили дива і подвиги, і кожен мріяв зробити з ними селфі. Нові поліцейські навіть зовні вигідно відрізнялися від своїх попередників, а реформу міліції стали називати однією з небагатьох справді успішних.

Та вже тоді у хорі захоплених голосів почали з’являтися й перші неприємні нотки.

«Слідство.Інфо» вирішило перевірити, чи справді такі дієві та ефективні нові правоохоронці в серйозніших питаннях порушень закону, ніж розгін безхатченків.

Для цього журналісти провели два експерименти. Їхні результати виявилися дуже промовистими. Більше – дивіться у розслідуванні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Абсурд. Висмоктано з пальця проблема. Це не функція патрульних ловити валютчиків та паркувальників. Законодавство під кожного не розпишеш. Журналюги зірвали поліціянтів з більш серйозних справ.
Відповісти
то де там тріщало?
чи ушлий журналюга хтів побачити паркувальника і дівку з обмінника в кайданках, а назавтра за ґратами?
Відповісти
клоуни 4-5 на одного бездомного! тварюки ті що били!
Відповісти
і що валютчикив не має?
Відповісти
Навіть закривши очі чорною стрічкою, видно, що на фото воїн з АТО, який захищав нас віл сєпарів, в тому числі і Вас журналістів-сенсаційників. Некоректно, дуже неправильно по відношенню до цієї людини. І взагалі матеріал по паплюженню патрульних слабенький! А автор Саша був в АТО??? Чи тільки викривальні матеріали за спинами пацанів, що воюють строчить. Підло це виглядає, цілком згідний з попередніми двома коментарями!!!
Відповісти
захищав, чи заробляв грабуючи все, що бачить?
Відповісти
Просто нема чого поліцію піарити ,народ сам похвалить,якщо буде за що.Поробили з них зірок,а роботи не роблять-зарплату за що отримують. Поступила скарга-будь добрий-відреагуй. Парковка не відповідає вимогам-значить не законна-значить 7 грв.-просто шахрайство-порушення закону. Смотрящі повинні бути в законі-21 століття.
Відповісти
Останні новини
Нові поліцейські з тріском провалили експерименти журналістів. ВІДЕО
22 січень, 2016, 03:26