Волинські правоохоронці декламували вірші в замку Любарта

Волинські правоохоронці декламували вірші в замку Любарта
Волинські правоохоронці декламували вірші в замку Любарта. Так поліцейські привітали краян із Днем Соборності України.

Патріотичне віншування записали на подвір’ї Луцького замку.
Бійці читали вірш Володимира Сосюри «Любіть Україну!», повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Волинській області.

«Вибрали саме цей твір через його символічність. Адже, поет написав «Любіть Україну!» в 1944 році, коли український народ боровся з нацистськими окупантами. Нині ж, нам доводиться захищати Україну від російського загарбника», - розповів керівник волинської поліції Петро Шпига.



Патріотичне привітання читали Вадим Кісель, старший інспектор роти патрульної поліції особливого призначення «Світязь». З лютого 2015 р. бере участь в антитерористичній операції. Вадим Крикун, командир взводу добровольчого полку «Азов». Учасник оборони Маріуполя, боїв за Мар’їнку, Іловайськ, Широкине.

До віншування долучився Валерій Гонта, боєць Добровольчого українського корпусу (ДУК), захисник Донецького аеропорту – «кіборг», учасник боїв за Піски. Юрій Бубенщиков, командир взводу добровольчого батальйону «Айдар», захисник Луганська. З перших днів бере участь в антитерористичній операції.

З Днем Соборності волинян вітає і Святослав Савич, капелан добровольчого батальйону «Айдар». У зоні АТО з липня 2014р. Петро Шпига, т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну як наш народ не зрозуміє, що патріотизм це не тільки скрізь кричати про свій патріотизм, а робити справи заради України.
Відповісти
Вони зробили і роблять багато... Для цієї країни і її народу... А не просто говорять!!!
Відповісти
Краще б торгашів валютою біля ЦУМа розігнали
Відповісти
Це дійсно символічно!!!! Прочитали вірш українського поета Сталінської доби, лауреата багатьох премій СРСР, чиї вірші входили до хрестоматії української літератури часів "тоталітаризму", вірш, написаноий під впливом враження від боротьби народів СРСР проти німецьких загарбників, на боці яких воювала українська дивізія "поцріотів" " Галичина". І хто прочитав?! Ті, хто зараз возвеличує і вважає собі за взірець цих дивізийників!!!! Бу га га!!!! Бог дійсно може відбирати у людей мозок, ці декламатори це вчергове довели!!!
Відповісти
Останні новини
Волинські правоохоронці декламували вірші в замку Любарта
22 січень, 2016, 09:28