В Луцьку таксі не розминулось з бусом

В Луцьку таксі не розминулось з бусом
Автопригода трапилася вчора, 21 січня, о 8:30 в селі Липини Луцького району на перехресті вулиць Першотравнева-Нова. Пасажирку таксі госпіталізували.

Про це повідомляє сектор комунікації ГУНП у Волинській області.

За кермом автомобіля таксі «Daciа» був 56-річний лучанин. Ймовірно, він на перехресті не надав перевагу в русі й допустив зіткнення з бусом «Reno Trafic».

У ДТП травмувалася 27-річна пасажирка таксі. Її госпіталізували в нейрохірургічне відділення центральної міської клінічної лікарні Луцька.

21-річний водій «Reno Trafic» не постраждав.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на такій "трасі" розібратися з перевагою...
Відповісти
позивний?
Відповісти
93 позивний
Відповісти
Неправильний панове!!!! Бус в'їхав у таксі!!!!!!
Відповісти
синок ти ж не зн що там було???? постраждала вийшла із машини, пішла кудась... потім лише підїхав якийсь мужик і сказав що вона в трам пункті!!! і що з нею моглоб статись подумай логічно їхати з швидкість 20 км на задній сідушці + прямий удар машин був???? що могло б статись, нє знаю що моглоб... відмивання бабла з постраждалих, на чужому горі бабки срубати рішила.... курка тупа!!!! на щьот повороту то там ніяких знаків нема водії розішлися без всяких претензій мирно!!!!!!!!!!
Відповісти
Постраждала просиділа 15 хвилин в таксі поки ми не приіхали і іі не забрали і не відвезли в лікарню з шишкою на голові і явною сильною РВОТОЮ і струсом!! Робили знімок є тідтверження, огляд п'яти лікарів!! до неі НІхТо і не підійшов, крім таксиста який запитав чи не визвала вона собі інше таксі а вона відповіла що погано почуває тому що вдарилась головою сильно так як це зіткнення непередбачене було вона не трималась ні за що!!! Побійтесь Бога писати таке що хтось хоче відмити гроші через горе!!через чиє горе???? Скажіть!!!???? Повірте грошей в нас достатньо і чужих нам нетреба!!! І відмивати нічого ніхто не збирається!! Можливо вам вам треба на пожертву??! Напишіть свої реквізити картки я вам особливо перерахую!! Житель села! Знала хто б це пише плюнула би в морду!
Відповісти
Шановний житель села 2 !!!! Постраждала просиділа 15 хвилин поки ми не приіхали і незабрали і не відвезли до лікарні!! До постраждалої крім таксиста який запитав чи машину собі іншу не викликала ніхто не підійшов і не запитав і не подивився на неі!!З Великою шишкою на голові РВОТОЮ і як виявилося струсом сестру госпіталізували! У нас є знімки і огляд 5 ти лікарів на приймальному і у відділенні!! Повірте що грошей у нас достатньою і чужих нам не треба!! Можу особисто я Вам перерахувати на пожертву!( дайте реквізити картки своєї)! Бо бачу вас ця тема грошей турбує більше всіх!!!знала б що за житель села це пише плюнула би в морду за таке!! Жінку вашу чи дитину чи сина чи маму чи сестру чи вас самих не знаєте що завтра жде!!!! Бійтеся Бога! Я молитись буду за ваше здоров'я житель села!!!!!!!! Ви матеріальна тупа свиня, якій реально видно не вистачає грошей на бухло чи на сигарети!
Відповісти
Буває як затормозиш навіть різко то задні пасажири чуть не в панель влітають! Можливо ще те що у селі вашому слизота кругом,не чистять як слід дороги- а отже може занести добряче!але якщо є постраждалі люди,і це провірено органами тоді треба ж відповідати! Я так рахую!! Зі слів сестри бачу що вимагання грошей нема! Але якщо я іду у таксі і трапляється ДТП то мусить бути напевно якась страховка пасажирів! По закону це повинно бути передбачене у кожній службі таксі! Страхова компанія повинна дати запит у медзаклад де знаходиться потерпіла на важкість пошкодження травми! Тоді це розглядається поки іде слідство і вирішують сплатити по чеках по доказах потерпілої лікування в повному обсязі! І тут мова не про стягнення грошової компенсації від самих водіїв!це усе передбачене законом і відповідає дійсності! Це не вимагання грошей!
Відповісти
Доброго всім здоров'я))) Шановне Панство ото читаю тут коментарі і мене все більше дивує, що людина робила в школі. Цитую Житель Липин 2"їхати з швидкість 20 км на задній сідушці ", " нє знаю що моглоб.", "на чужому горі бабки срубати рішила", "курка тупа!!!!", "на щьот повороту". - все це можна охарактеризувати одним словом - безграмотна, хамовита, бездарна та низька морально особа. Якщо це писав хлоп то дуже мені хочеться, щоб його наречену чи дружину називали тупою куркою, якщо пані - то її так називав чоловік. Лірика)))) Сталось ДТП і людина пише, сталось горе полОмИвся автомобіль - ТИ , так ТИ до таких , як ТИ звертатись треба тільки на ТИ, з маленької букви , ти не розумієш одного - ЗДОРОВ`Я ТА ЖИТТЯ БЕЗЦІННЕ. А цей непотріб сопельку з носика пустив, як в дитинстві "МАСИНКА ПОЛЯМАЛЯСЬ". О дійсно навіть не ти , а гарне українське слово НЕПОТРІБ. Фізика 8 клас кінетична і потенціальна енергія(назва розділу). Навіть якщо автомобіль рухався зі швидкістю 20 км за год (про що знає наш НЕПОТРІБ - радар, можливо він провісник чи екстрасенс, про все довідався по фото, чи ненароком це водій буса?????) кінетична енергія буде близькою 760Дж , ото ж порахуйте (якщо зможете)))) наскільки сильно Людина вдариться. Шановне панство підсумуємо: меркантильність непотріба перевищує всі людські цінності на нашій планеті, жадібність до наживи та збагачення витиснуло з Житель Липин 2 абсолютно всі моральні чинники. Запам`тай Житель Липин 2 не можна міряти всіх відносно себе, ти ніхто і звать тебе ніяк.
Пасажирці авто здоров`я, не звертати увагу на цих нелюдів Житель Липин 2 , а також звичайно жіночого щастя.
P/S/ Живемо лише один раз, будьте достойні і достойно проживіть.



Відповісти
Останні новини
В Луцьку таксі не розминулось з бусом
22 січень, 2016, 15:43