Викриття інтернет-шахрая із Полтавщини

Викриття інтернет-шахрая із Полтавщини
45-річний житель смт. Артемівка Чутівського району розміщував на різних сайтах оголошення про продаж товарів, отримував передоплату, але потенційним покупцям нічого не надсилав, йдеться на сайті ГУ Нацполіції у Полтавській області.

Правоохоронцям вдалося встановити особу шахрая. В Інтернеті він розміщував повідомлення про продаж різноманітних товарів за заниженими цінами: дитячих речей, господарських товарів тощо. Обов’язкова умова – передоплата на банківську картку. Після відповідних заходів зловмисник отримував кошти, однак товар за вказаними адресами не відправляв.

Начальник Чутівського відділення поліції Володимир Река повідомив:
– Правоохоронці встановили, що подібні дії раніше судимий чоловік скоював з серпня минулого року. Для переказу грошей використовував банківську картку рідного брата, який дізнався про це вже від поліцейських, – зазначив Володимир Андрійович. – Нам вдалося розшукати декілька громадян, які довірливо перерахували кошти на картку шахрая. Нині працюємо над пошуками всіх ошуканих.

Правоохоронці закликають громадян, купуючи в Інтернеті, ніколи не перераховувати гроші до того, як отримають товар. Таким чином ви збережете свої заощадження від шахраїв. Про всі факти протиправних дій щодо вас негайно повідомляйте до найближчого територіального органу поліції, на безкоштовну цілодобову лінію «102» чи будь-яким іншим зручним способом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так працюють що уже рік шукають того кому моя жінка вислала гроші!
Відповісти
Останні новини
Викриття інтернет-шахрая із Полтавщини
23 січень, 2016, 03:40