Сергія Григоренка переобрали головою Луцької «Батьківщини»

Сергія Григоренка переобрали головою Луцької «Батьківщини»
Вчора, 22 січня, на конференції Луцької міської партійної організації ВО «Батьківщина» переобрали голову міської організації.

На чергових внутрішніх виборах було обрано на другий термін чинного очільника Луцької партійної організації Сергія Григоренка.

З початку 2014 року Григоренко вже очолював партію «Батьківщина», тому був одним з кращих претендентів на цю посаду. Варто зауважити, що партія ВО «Батьківщина» здійснювала найактивніший вплив на покращення життя лучан переважно завдяки саме Сергію Григоренку, який є заступником міського голови Миколи Романюка.

Отож, на вчорашній конференції за нього проголосували 55 з 61 делегатів конференції, затвердивши його кандидатуру на посаді ще на два роки.

В розмові з Сергієм Григоренком ми дізналися, що вже на березень запланована обласна конференція партії ВО «Батьківщина», де буде обиратися голова Волинського обласного осередку партії. До того часу будуть відбуватися інші міські та районні конференції, які будуть визначати кандидатів на обласні партійні збори.

Про всіх кандидатів на посаду голови обласної організації поки що не відомо, але Сергій Григоренко повідомив, кого буде підтримувати очолена ним делегація від Луцької міської організації «Батьківщина».

«Ми, делегати від Луцька, вже вирішили на обласній конференції підтримати кандидатуру Ковельського міського голови, нашого однопартійця Олега Кіндера на посаду очільника обласної «Батьківщини». Вважаємо Олега Олексійовича досвідченим, авторитетним політиком, котрий двічі виграв вибори Ковельського міського голови і має бажання, вміння і досвід повести вперед нашу обласну партійну команду,» - повідомив Сергій Григоренко у коментарі виданню ВолиньPost.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в АТО він готовий їхати ... Чи патріот Батьківщини до першої повістки в військомат... Чи ЗРАЗУ захворіє ?! Мобілізація патріотові не портрібна на лютий місяць... ?
Відповісти
Знову в партіі починаються інтриги поки дід федорчук буде керувати на волині в батьківщині толку не буде а григоренку раджу згадати карєру грицюка а п і згадати кого підтримала батьківщина в облраді і в кого він заступник
Відповісти
Взагаліто Грицюк норм чувак, а Григоренко не зраджує партію навіть у складні часи, я вірю йому!
Відповісти
Взагаліто Грицюк норм чувак, а Григоренко не зраджує партію навіть у складні часи, я вірю йому!
Відповісти
Пустовіта викинули, як непотріб.
Але йому все одно. В " директорії" гроші отримує.
Як можна опуститися низько і продатися ?!!
А скільки людей йому вірило !!!
Відповісти
Тепер Пустовіт буде "зажигати" на кожній сесії і комісії міськради, доказуватиме який він законознавець. От тільки скоро забув, що робив і чим займався будучи секретарем міськради.
Відповісти
Ну Григоренко має керівні здібності..тут не дивно, що його обрали
Відповісти
Це того вибрали, що розподіляв хабарі між
дупутатами за
надання оземельних ділянок і їздить на крутих машинах?
Відповісти
Що за бред? Шановні, вам не набридло всіх депутатів звинувачувати у деребані земельних ділянок? Не будьте такими обмеженими! Вивчайте хоч трохи біографію своєї місцевої влади і будете мати потрібну інформацію.
Відповісти
БЮТ дискредитував себе у міськраді земельною комісією Нікітюка-Гриба, яка дєрєбанила міські землі х 2005 по 2015 роки. БЮТ мав більшість дві каденції, а місто залишилось в тих самих проблемах, бо рішали свої тільки питання.
Відповісти
В міськраді всього 4 бютівця і дійсно серед них немає порядних людей.
Відповісти
Хтось всетаки їх вибрав, тому утримайтесь від безтолкових коментарів! Ця партія ще працює і народ їх підтримує
Відповісти
Всі політичні партії Луцька вітають рішення призначити Григоренко головою партіїБЮТ. І переконані що у наступній раді депутатів від них буде ще менше. Ми віримо що григоренко зможе виправдати нашу довіру.
Відповісти
Ви мабуть не в курсі, що виборчий штаб очолював Пустовіт, тому й такий результат, я сама особисто підтримувала цю партію, якби не діяльність Пустовіта, він негідний лідер(
Відповісти
Згадались ті часи, коли Юля була прем'єром і тоді проблем з карантином не було, питання швидко вирішилось
Відповісти
Заздрісникам краще помовчати)
Відповісти
А те, що Григоренко продав партію солідарності за посаду заступника, це факт,
два роки він очолював партію , а порядна людина Пустовіт тут ні до чого!
Відповісти
Як на мене, то тут завівся захисник Пустовіта))) шановна непросвітлена людино, в цивілізованих країнах вже давно нормальним є домовленість і спільна робота партій для блага людей, а ви як і Пустовіт зупинились у розвитку і щось нове для вас це дико. Я вважаю давно треба було почати разом працювати, а не критикувати один одного!
Відповісти
А те, що Григоренко продав партію солідарності за посаду заступника, це факт,
два роки він очолював партію , а порядна людина Пустовіт тут ні до чого!
Відповісти
А в чому проявляється його продаж партії? Навпаки, Григоренко став заступником і я бачу його роботу.Чоловік пахає до пізнього вечора, да він в гарних стосунках з Романюком, то що ж в цьому поганого? Можливо те, що вони не витрачають час на критику і спори, а спільними діями працюють і вирішують місцеві проблеми?
Відповісти
А цей пан радіє кар*єрі чи рекламує досягнення свого стаматолога- ЛЯКАЛЮТ..........
Відповісти
Останні новини
Сергія Григоренка переобрали головою Луцької «Батьківщини»
23 січень, 2016, 16:10