Перше засідання «жіночої ложі» у Луцьку стартувало. ФОТО

Перше засідання «жіночої ложі» у Луцьку стартувало. ФОТО
«Якщо жінці відрізати крила – вона пересяде на мітлу» - одне із найбільш запам'ятовуваних кредо серед дівчат і жінок, які зібралися на першому зібранні волинського «Жіночого клубу».

50 відібраних анкетуванням представниць зустрілися вперше, аби спочатку познайомитися і скласти перше враження одна про одну. Для цього організаторки клубу Тетяна Карпів та Богдана Стельмах запропонували просту і зручну схему – представитись, коротко описати сферу своєї діяльності, захоплення та життєве кредо.



Цікаво, що тут зібралися представниці досить різноманітних професій, які мають жагуче бажання щось змінювати у своєму житті і допомагати іншим. А це і судді, і держслужбовці, бухгалтера, громадські діячки, студенти і викладачки, психологи, бібліотекарки, лікарки та депутатки.

Серед захоплень активних волинянок особливо вирізняється любов до читання та мандрівки до лісу, Україною, іншими країнами. А ще дехто з них полюбляє займатись хоровим співом, йогою, писати вірші, глядіти дітей та онуків.

Аби продуктивніше відбувалась подальша робота та співпраця між учасницями Жіночого клубу, голова ГО «Гендерний центр » Оксана Ярош запропонувала всім розділитись на три групи за напрямками: «Політика», «Культура» та «Економіка».

Як виявилось, найбільше учасниць опинилось у групі «культура». У «політиків» найдовше велась дискусія та обговорення своїх пропозицій і можливостей щодо впровадження ефективних змін у суспільстві. А найменша кількість охочих виявилось у групі «економіка».

За перебігом та результатами зустрічей «Жіночого клубу», який працюватиме до квітня цього року, стежте на Волиньpost.























Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Kinder, Kirche, Küche - ось для них напрямки
інакше добра не жди
Відповісти
sex, drugs, rok-n-roll - ось що їм потрібно. Тоді б і не збиралися. Так що чоловіки, любіть жінок, бо он скільки пропусків з вашої сторони... ;)
Відповісти
В "пропусках" ви самі ж і винні, хочете в "довєсок" - і садок, і - млинок... А тут аби на кондоми вистачило..
Відповісти
Якісь вони загублені...
Відповісти
Прикольно :)
Відповісти
а чого так чоловіки занервували? що самодостатні жінки стали про себе заявляти? думаю, що в таких жінок успішно все, не заздріть..
Відповісти
бо для чоловіків класно ,коли жінка сидить вдома і тупіє)) а тут бач ще щось хоче?? як це посміла відірватись від каструльок)))
Відповісти
котів не забудь нагодувати, міс самодостатність.)
Відповісти
в ложі жінок не допускали
Відповісти
А в ложе?
Відповісти
Самі себе оприділили "краща половина людства"......що це?
Відповісти
Страшилки! Займіться собою, можливо якийсь і поведеться.
Відповісти
Феміністки борються не за загальні людські права, феміністки борються за права без обов'язків, то правда як не крути. А по правді - зараз рівноправ'я як не крути. Куди хоч, і як хоч лети!
Відповісти
Хоча я жінка, проте не можу сприйняти будь-які громадські, політичні чи якісь інші організації та рухи, що створюються за статевою ознакою. ЦЕ ШО??? Як колись казала видатний науковець і політик Галина Старовойтова (на жаль злочинно вбита в Росії), коли її намагалися втягнути до лав пропрезидентської партії "Женщиньі России" : "на что вьі намекаете???". Обурюючись тим, що статева приналежність не основне її досягнення - вона це отримала при народжені. А ось наукова та політична діяльність - це величезна та наполеглива праця, яка вартувала їй інтелектуальних, емоційних та моральних затрат і тому, вона хотіла б щоб саме за цими досягненнями її і оцінювали. Хочеться побажати усім цим жіночкам бути перш за все людьми, громадянами, фахівцями, творцями, а про те , що вони жінки згадувати у ліжку і тоді, коли будуть народжувати дітей. Виставляти свою статеву ознаку, як спосіб виокремитися - це комплекс неповноцінності.
Відповісти
Останні новини
Перше засідання «жіночої ложі» у Луцьку стартувало. ФОТО
23 січень, 2016, 21:30