У луцьких супермаркетах знову обдурюють людей. ФОТО

У луцьких супермаркетах знову обдурюють людей. ФОТО
Журналісти "ВолиньPost" уже писали про шахрайство, з яким лучани стикаються в міських супермаркетах. Ця тема, очевидно, "зачепила" наших читачів. Оскільки жителі міста стали не просто уважнішими до того, за якою ціною вони купують товар, а й почали викладати докази шахрайств у соціальні мережі.

Цього разу в інтернет-спільноті "Наш Луцьк" з'явився новий фото-доказ продовження шахрайств.

Тепер у супермаркеті "Наш", що знаходиться на вулиці Конякіна, 18А, жінка купила сир за вищою ціною, ніж була вказана на ціннику.

"Коли вибирали сир, його ціна була 97, 90 грн за кг, а коли підійшла на касу розраховуватись, то його ціна збільшилась до 113, 90 грн. за кг", - зазначає у своєму дописі в мережі "Фейсбук" Лариса Бондарук.








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 36
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо її обманюють,то чого вона туда ходить. В Луцьку багато різних магазинів,є вибір.
Відповісти
у всіх дурять
Відповісти
Оце так новина! 5 з плюсом...
Відповісти
І мене надурили в Салюті біля Загсу, лимони порахували на 27 грн більше) Тож панове, будьте уважні!
Відповісти
Вчора попав в таку ж ситуацію. Ціна та вартість упакованого сиру одна, а в чеку інша (більша). Ціна за 1 л. олії "Наш продукт" 27,65 грн., а в чеку 29,19 грн. І це вже не перший випадок. А Дідо,якщо в нього є час ходити чи їздити в інші райони міста за продуктами і бути лохом коли його обманюють, то "флаг йому в руки".
Відповісти
У всіх супермаркетах дурять!!!! Але якщо побачила зразу то гроші ж вертають, якщо на касі одне а на цінниках на прилавках інше. Це розраховано на тих хто не дивиться. Але який непорядок у тих супермаркетах -так як вони розказуютб що не встигли переписати наклеїти і так далі. Але ж спочатку треба поміняти ціну там де покупці дивляться а тоді вже в себе в системі. А то чомусь вони так ніколи не ролять а навпаки. За таке повинні штрафи нам людям платити. Але люди хіба мають права? Якщо не правильно вибила завищену ціну нехай платить нам ще 10 -100 грн. Тоді б включали "горшочек" а не така ще обозльонна що хочу вернути свої гроші. Нашо вам ті супермаркети ? Але на базарі не докажеш бо там чеків не дають а дуууууууууже б треба було б щоб чеки на ринках ДАВАЛИ!!!!!!!!!!ТОді б і відповідальність була більша!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Всі люди помиляються, і в магазинах також. Весь час постачальники змінюють ціни, тому є людський фактор. ... Складається таке враження, що ті хто верещить про обман, ніколи не помиляються.
Відповісти
Ніколи не купую в супермаркетах ,там переклеюются ярлики ,товар залежаний і проссрочений ,а про м*со і рибу навіть говорити не потрібно .
Відповісти
Я працюю в одному із найбільших супермаркетів Луцька можу 100 відсотково вас запевнити, що це відбувається НЕНАВМИСНО. Однією із причин різниці в ціні, як правило халатність або продавця який забув змінити цінник або менеджер який перецінив товар, а ціну на вазі не змінив. Повірте, що крівництво магазину завжди коли виявляє розбіжність, то трафує менеджера.
Відповісти
За холатність потрібно відповідати!попривикали.
Відповісти
Щось це все ненавмисно дуже часто трапляється, і в кожному супермаркету Луцька.
Відповісти
Приношу вибачення штрафує.
Відповісти
В "Салюті" біля загсу постійно наклеєні цінники один на другий, будьте обережні! А риба морожена,так взагалі жах,розморожена по декілька раз!!! Обмотана в целофан,щоб приховати колір і запах!
Відповісти
1.В польських супермаркетах є так звані "читники",де покупець може перевірити ціну товару.Розміщені вони в кожному другому ряду супермаркету.У нас бачила тільки в "ТАМ-ТАМ"і то зі складною комп'ютерною програмою,в якій дідусь чи бабуся не розберуться.2.Коли вартість на товарі і в чеку не збігаються- підходиш до адміністратора і тобі повертають різницю при цьому вилучають чек,мабуть,для звітності.Без скандалу!!!!Інформація наведена про супермаркет CARREFOUR.
Відповісти
В Теско теж є польському
Відповісти
ну якщо ти одну річ береш то запам'ятав яка була ціна а якщо багато чого береш то і не запамятаєш що скільки коштує , це я до тих хто каже шоб підходити до адміністраторів і вони гроші повертають, хай вони зразу нормально працюють і не треба нікому нічого вертати
Відповісти
НА ЦІННИКУ НАПИСАНО =НАШ=магазин. ПРАВИЛЬНО ВАШ- ЛОХІВ. А НА БАЗАРІ НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ ЦІНА- ТОРГУЙСЯ .
Відповісти
Можливо. Я вибачилась і виправила слово та це не факт. Ви хочете щоб в супермаркетах вас не дурили, а ви, люди, ви знаєте на скільки тисяч в тиждень відбувається крадіжок товарів, або що найбільше обурює, прийде якесь стерво просто звичайного кіндера на прикасовій зоні поламає пару штук, чи упаковок чіпсів відкриє і піде. І ви ще маєте діло до ціни за неправильність якої ми вибачаємось і повертаємо кошти. В Порт Сіті "малалєтки" пообдирали всі столики біля кінотеатру скляні, голкою "вискрябали" непристойні слова, або одне зайти в зал де крутять фільми чи мультфільми - одним словом -бидло, яке не шанує роботи прибиральниці. Багато є що сказати, але що воно дасть отож бо й воно, нічого. Спочатку займіться правильним вихованням себе, показавши на своєму прикладі, що клеїти жуйки під столом це неприпустимо. Все починається з чогось маленького...
Відповісти
А що малолєткам в залі робити, як там 20 хвилин замість мультіка рекламу крутять? От і бісяться, а так би сіли і дивились.
Відповісти
А на третьому поверсі на скляних столиках "повидряпували" непристойності, то це теж нудьга від реклами замучила. Якщо так то будь ласка веселіться десь в іншому місці, а не там де тепло і безкоштовний інтернет. "Малалєткі" не думають, що якщо зловлять, то платитимуть їх батьки???
Відповісти
а вас туди навіщо на роботу беруть, що б потім ви нам тут захист робили непонятний, дивіться за століками і цінниками це ваша робота.
Відповісти
Я пишу факти. А ви оскільки не можете зв"язати два слова до купи і пишете набір слів, то і відповісти нема вам що. Відкрию вам страшну таємницю- це зовсім не моя робота))
Відповісти
ну то закрий тиї столики, виключи вайфай, все закрий і ми будемо веселитись в іншому місці, правильно кажеш, грошей в нас нема, а час вбити треба, а тут тепло і інтернет на халяву, тому і завісаємо, тиж бачиш, скільки нас там школу прогулює і по вечорах сидить, в нас там тусовка, чи що не ясно, тому терпи, миж тіпа клієнти)))
Відповісти
Та будь ласка "зависайте" вам цього ніхто не забороняє, але можна шанобливо ставитись до предметів. Які ви клієнти? От коли заплатять твої батьки кругленьку суму за зіпсований стіл чи щось інше, от тоді клієнти)))
Відповісти
так вони ж "діти", це забавкі в них такі.
а біля входів скільки їх стоїть курить та пиво чи рево п*є?
і це вас не турбує, а потім дивуєтесь, що шкодять)
Відповісти
Нехай це турбує їхніх батьків!
Відповісти
Повністю згідна.....наш народ, окрема його частина, справжній бидлан......
Відповісти
Купувала в магазині "Наш Край" пр.Соборності, соломку солону, на ціннику була ціна 3.36, на касі вибили 5.19! Адміністратор пояснила, що вибили не ту, я вирішила повернути гроші. І навіть не вибачились! Куди дивляться наглядові органи?
Відповісти
А зачем сюда писать? Если не хочется марать бумагу, то заявление можно оставить здесь:
http://www.dsiu.gov.ua/
Сверху выбираем "Віртуальна приймальня"
Відповісти
нічо собі малий бізнес! тамтам з тим портсіті на кредит побудований, який взяли в державному укрексимбанку у гривнях по курсу 8 під 8-10% річних, а зара віддадуть по курсу 27, а державний банк замість прибутку отримає збитки, які держава з бюджету покриє, тобто за наш рахунок, нормально пацани малий бізнес крутять, а проста людина хату щоб купити в кабалу запрягатись мусить під 28 % річних, їй не дають державні банки кредити під 10% у гривні.

Відповісти
Слухай,захист,хрє..хороший. Культара неповнолітніх(які мають ще шанс змінитись на краще) і бардак та безнаказанність супермаркетів- ДВІ різних речі. Є проблема зі зміною цін-значить керівництво повинно не хєрити покупців,а виділити додатковий людський ресурс для усунення цих неприємних моментів. Тобто час викласти новий товар,поміняти в електроному вигляді ціни-є час, а те саме ж зробити з цінниками на залі -вибачте не заслужили.Там захисницею була представниця Салюту-хоч трохи адекватна, а Ви,панство. ВИРІШУЙТЕ ПРОБЛЕМУ, а не переключаєте увагу на дітей.Такий збитковий Порт Сіті-ідіть в ЖЕК- і зарплата,і тепло(сніг поки повідкидаєте),правда без вай-фая прийдеться. ЗМОЖЕТЕ?
Відповісти
Так, звичайно зможу і могла і сніг відкидала і працювала в три зміни із 17ти років. 100% зможу. Ще питання?
Відповісти
Хочу добавити, що в будь якій ситуації ми всі повинні залишатись людьми. Якщо ви виявили щось не так в магазині, чи ціна чи якість і нормально без "бидлятства" дайте знати про проблеми, а ми в свою чергу зробимо все щоб задовільнити ваші потреби як споживача.
Відповісти
спочатку ставтесь до покупців, як до людей, перш ніж вимагати людського ставлення до себе.
Відповісти
А покупці можуть ставитись до працівників магазинів як до людей, частенько ні, і на "Ти" і посилають, а буває, що кидаються товаром. А працівники постійно мають в "дупу заглядати" нашим завжди правим покупцям!
Відповісти
Працюю в супермаркеті 10 років. Питання - а чому ніколи ніхто не скаржиться як він намахав супермаркет? Супермаркети помиляються і в іншу сторону.на ціннику пише 100грн, а на касі вибилось 89. Ніразу ніхто не звертався. Тихенько пішов і думае вдома який я герой-намахав тих казлів. Або на вазі самообслуги зважив пару яблук - потім ще докинув в пакетик пару.
,
Відповісти