Віталій Касько заявив про тиск у справі «діамантових прокурорів»

Віталій Касько заявив про тиск у справі «діамантових прокурорів»
Про тиск у справі так званих «діамантових» прокурорів заступник Генерального прокурора України Віталій Касько розповів в ефірі вечірнього випуску підсумково-аналітичної програми «Погляд на тиждень» на телеканалі ZIK в суботу, 23 січня.

«Одне кримінальне провадження передано до суду, але розслідуються і інші кримінальні провадження, де фігурують ті ж самі підозрювані.

Мушу сказати, що тиск насправді не припинявся. Цього тижня слідчого у справі і прокурора у справі викликали в черговий раз до внутрішньої безпеки і під виглядом службового розслідування за одним фактом відбирали пояснення з приводу того, як збиралися докази у справі «діамантових» прокурорів за іншим фактом. Тобто цей тиск продовжується. На жаль, це суттєво впливає на роботу слідчої групи», – відповів Віталій Касько на запитання ведучого «Погляду на тиждень» Дмитра Тузова про перебіг справи так званих «діамантових» прокурорів.

Серед головних факторів, якими зумовлене перешкоджання у веденні справи, заступник Генпрокурора назвав опір системи намаганням поставити під сумнів легітимність зібраних доказів. Як зазначив Віталій Касько, служба внутрішньої безпеки шляхом внутрішніх розслідувань робить спроби знівелювати докази в основній справі про хабарництво.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Віталій Касько заявив про тиск у справі «діамантових прокурорів»
24 січень, 2016, 16:54