Керівнику волинської поліції дали місяць випробувального строку

Керівнику волинської поліції дали місяць випробувального строку
Глава Національної поліції України Хатія Деканоідзе проведе відеоселекторну нараду із керівниками підрозділів нацполіції у регіонах і попередила підопічних: нічого вже списувати всі гріхи в роботі на реформу у рядах поліції, час продемонструвати, хто на що здатен. А потім – і зробити відповідні висновки.

Про це повідомляє Волинська газета.

«Все вже працює, закон вступив в силу, є всі дозволи. Як глава нацполіції даю місяць, щоб ви реально показали свою роботу. Бо зараз кого я не спитаю, всі кажуть, що не можуть здійснювати повноваження через реформу. Готова вислухати вас через місяць, що ви робили за цей час, які оперативні покращення маєте», – зазначила Хатія Деканоідзе. А також наголосила: цей місяць буде вирішальним у подальшій долі керівників.

Тож, після завершення відведеного терміну т.в.о. начальника головного управління Національної поліції України у Волинській області Петро Шпига разом із керівниками інших підрозділів поліції у регіонах звітуватиме Хатії Деканоідзе про успішність боротьби зі злочинністю та покращення криміногенної ситуації в державі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: поліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ой же і дохолєри треба буде бабла в Київ передававти...ой дохолєри!
Відповісти
тормоз ти
Відповісти
Йода все правильно каже)) Пропрацював у системі не один рік, якби люди знали наскільки міліція- поліція насправді буда й залишається корумпованою - розігнали її всю за день.
Відповісти
по твоєму імені видно який ти "мєдлєнний газ" : )
Відповісти
Фото старе-вже генерал, чи може понизили назад до полковника?
Відповісти
на новому фото морда не влазить в об"єктив...
Відповісти
Ну буде видно що за місяць зміниться, злочинів за останній місяць в м.Луцьк зросло в тричі. Будемо бачити роботу, а то всі гріхи на патрульних скідують.
Відповісти
А ти як думав? Гроші тобі за що платять? І відповідай значить за свої 8000-10 000тис., як і всі д.службовці за свої 1378грн.
Відповісти
Роботу виконую відповідально, всі моі обовязки які я повинен виконувати я виконую.
Відповісти
Зарплата відповідає моій роботі, даже як на мене вона не велика. З таким графіком і відповідальністю яка на мене покладена в європі платять від 3000 €
Відповісти
А ми на сході наполовину менше отримуємо бо замість збільшити зарплату --ЇЇ ЗМЕНШИЛИ. От вам і реформи...
Відповісти
Так звичайно зарплата правоохоронців смішна, з цим не поспориш!!!
Відповісти
ЯКА ДЕРЖАВА ТАКІ ЗАРПЛАТИ.
Відповісти
Поддерживаю Хатию
Відповісти
Пакет з катлетою на Киіів завезуть і питання закриють
Відповісти
Просто созрел очередной клиент с чемоданом на должность. Один поднялся финансово, теперь надо дать и другим. А насчёт раскрываемость полный НОЛЬ и НОЛЬ ОСТАНЕТЬСЯ
Відповісти
А хто буде ж розкривати,як тих хто хоть трохи орінтувався в Луцьку скоротили,других криміналами з"їли,а залишились одиниці, які щось можуть зробить,решта хабарники та лизуни.
Відповісти
Як все низько. Так Ви і є та держава.
Відповісти
Чуете, г...ки диванні! Вам би тільки п...ти. Бачив роботу новоі поліціі, дійсно професійно, чітко, культурно і що головне - ефективно! Так що люди відробляють свою зарплату, а щоб не кортіло брати хабарі зарплату потрібно піднімати, людей за роботу треба стимулювати матеріально!!!!
Відповісти
Звичайно ,пишу про роботу не начальства!
Відповісти
Та, що ви вчепилися за ту зарплату?А хто її бачив в очі? Тим більше у таких,, розмірах",як ,,обіцяли".
Відповісти
Шпига сам уособлює на Волині кримінал. Шпига - депутат Лапін - київський мент-генерал Василь Чеботар - ось "схема", за якою працює цей злочинний ланцюг. Якщо Шпигу приберуть з посади (а на це є усі види), то на Волині злочинність сама по собі зменшиться. Автоматично! Шпига - це зло, корупція, бабло, безпорадність. Це професійна беззубість, жадоба до наживи. Це - людина, яка публічно заявила, що міліція безпомічна. Сьогодні з вини Шпиги в Маневицькому районі по суті даремно їдять хліб сотні бійців нацгвардії. Вони відтягнуті від того, чим мають займатись. Це яскравий приклад, як з вини міліції держава по горобцях палить з крупнокаліберних гармат. Це яскравий доказ, що волинська міліція під керівництвом Шпиги - паразит держави. Сподіваюсь, що Хатія Деканоідзе перешиє йому генеральські лампаси на кальсони.
Відповісти
проблема глибше. навіть коли затримують злочинця за тяжкий злочін - вбивство, нанесення тяжких тілесних ушкоджень, згвалтування і т.д., то гуманний суд позбавляє волі на термін від5 до 10 років, тому і не бояться злочинці.
в кримінальному кодексі треба забрати "вилку" за тяжкі злочини, а зробити конкретно, наприклад, за умисне вбивство 20 років тюрми(якщо є пом"якшуючі обставини) або пожиттєве (якщо обтяжуючі обставини), за тяжкі тілесні - 15 або теж пожиттєве і т.д.
в суда не буде можливості за "гроші" крутити і мутити, як зараз, тому і злочинець добре подумає, перш ніж руку підняти.

тоді суд
Відповісти
Хочуть в область прислати своіх з києва для збирання данини. Через два місяці побачите. Схема стара ще до ющенка накатана. А результати роботи це для того щоб було законно зняти одного а поставити в доску свого.
Відповісти
показники в роботі це питання філософське. Роботу поліці чи міліці не можна оцінювати лише за цифровими показниками. А філософія така: поліція ( єсть ) орган найманий, а найманий він суспільством, тобто нами, для нашого ж захисту від недобропорядних членів нашого ж суспільства. Поліцейські це наші друзі, знайомі, а не інопланетяни з Марсу, тому чекати від них чогось надзвичайного неварто. Ніякі заміни одних на інших і в теорі нічим не допоможуть. Поліцію можна заставити чесно працювати, їй можна допомагати чесно працювати. Хочемо побороти хабарництво - перестаньте давати хабарі. Хочемо припинити крадіжки - перестаньте красти.
PS. В кранах європи вже давно не оцінюють роботу поліції по цифрових показниках а лише по оцінці їх діяльності самими громадянами.
Відповісти
Останні новини
Керівнику волинської поліції дали місяць випробувального строку
24 січень, 2016, 19:25