Тимошенко хоче відставки усього Кабміну

Тимошенко хоче відставки усього Кабміну
Необхідно відправити у відставку весь склад Кабінету міністрів та обрати в уряд "професіоналів, які віддані державі та людям", вважає лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

"Ми вважаємо, що поміняти декількох міністрів в уряді – це практично політичний макіяж, ... відволікання суспільства від того трагічного стану, в якому перебуває держава", - заявила вона в інтерв’ю програмі "Подробиці тижня" на "Інтері", повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Потрібно повністю змінювати уряд на чолі з прем’єр-міністром, перезавантажувати Кабмін, і якщо ця Верховна Рада здатна його перезавантажити, треба це робити", - сказала Тимошенко.

Вона також нагадала про заяви прем’єра Арсенія Яценюка, який погрожував, що фракція "Народний фронт" вийде з парламентської коаліції у разі його відставки.

За словами Тимошенко, це може призвести до кризи необрання нового складу уряду і спричинити дострокові парламентські вибори.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми давно за !!!
Відповісти
ЮВ знову преться до коритця?
Відповісти
там ТАК добре. ВАНА преться в Києві, а Грицько - в Луцьку. Потвори безсовісні.
Відповісти
порівняйте життя за Юлі примєра і зара. небо і земля. Юлю в премєри.
Відповісти
..так так...Юльку знов у премєри.....бо Росія ціну на газ знизила....то вона як і декілька років назад знову для любих друзів її підніме...
Відповісти
Згадайте, як ЮВТ підвищила зарплати вчителям, бібліотекарям, іншим працівникам культури (цю надбавку нинішні
Відповісти
Згадайте, як ЮВТ підвищила зарплати вчителям, бібліотекарям, іншим працівникам культури (цю надбавку нинішній Кабмін урізав і тепер хоче скасувати), підняла пенсії, узаконивши януковицьку передвиборчу добавку, навіть у світому економічну кризу стабільно виплачувала всі зарплати, пенсії і соцвиплати. Щодо газу - яценюкова ціна на газ відкинула 80% громадян за межу бідності.
Відповісти