Україна найближчим часом отримає $1,7 млрд. від МВФ

Україна найближчим часом отримає $1,7 млрд. від МВФ
В Україну вже найближчим часом надійде черговий, третій транш від Міжнародного валютного фонду в розмірі $1,7 млрд. Про це 24 січня заявив в інтерв'ю національним телеканалам Президент України Петро Порошенко.

Новину передає «Преса України».

За словами Порошенка, в рамках співпраці з МВФ Україна отримає транш у розмірі $1,7 млрд. уже найближчим часом.

«У нас у золотовалютні резерви України найближчим часом надійде $1,7 млрд. доларів. І це не все», - зауважив глава держави.

Він також нагадав про нещодавну зустрічі з президентом Швейцарії, в результаті якої була досягнута домовленість про надання Україні $200 млн. кредиту. Вони теж поповнять золотовалютні резерви країни.

Нагадаємо, що Петро Порошенко провів зустріч з президентом Швейцарської Конфедерації Йоханом Шнайдером-Амманном. Під час зустрічі була досягнута домовленість про надання Україні додаткових 200 млн. доларів США для поповнення золотовалютних резервів.

Зустріч президентів України та Швейцарії відбулася в рамках 46-го щорічного засідання Всесвітнього економічного форуму. Петро Порошенко подякував уряду Швейцарії за гуманітарну та фінансову допомогу, обсяг якої вже досяг близько 350 млн. доларів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А толку з того?нічого непоміняжється
Відповісти
Як нічого? Буде що "піліть". А в цілому-маразм крепчаєт. Кожен мешканець України винний понад 30 тис. долярів. Мені цікаво- це з врахуванням Криму і новороссії? Маю сумнів що вони будуть віддавати.Автоматично сума боргу ділеться на меньшу кількість, а відтак зростає.
Відповісти
згоден
Відповісти
Останні новини
Україна найближчим часом отримає $1,7 млрд. від МВФ
25 січень, 2016, 04:54