Чи можлива легалізація грального бізнесу

Чи можлива легалізація грального бізнесу
Глава Одеської області Міхеїл Саакашвілі закликає легалізувати гральний бізнес в Україні.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Потрібно ввести гральний бізнес в чіткі законодавчі рамки, а на доходи від нього побудувати дороги та іншу таку необхідну нам інфраструктуру", — заявив Саакашвілі.

Він наголосив, що через заборону грального бізнесу Україна втрачає величезні гроші, які витікають у підпільні заклади, в Білорусь, Грузію та інші довколишні країни.

Нагадаємо, у грудні в Антикорупційному комітеті забракували законопроекти про гральний бізнес. Член комітету, нардеп Борислав Береза зазначив, що Україні потрібна легалізація грального бізнесу, але вона має відбуватися не шляхом створення монополії.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мікіхуїл, що Ви трандите? Може, прибутки втікають у Вашу Грузію, яку Ви так поспіхом покинули, і втекли в Україну, зрадивши навіть власне громадянство, але аж ніяк у Білорусію, де Лукашенко підтримує порядок, на відміну від хваленої "американської демократії" в Україні.
Відповісти
Лукашенка є диктатор та вбивця. Люди в Білорусі живуть ,як у совку.
Відповісти
узаконення грального бізнесу на УКРАЇНІ Міхеїл Саакашвілі, шановний !!! Ви запитайте скільки квартир і хат батьки українських дітей продали, щоб бандитам з побритими головами віддати бабла...БАТЬКИ віддавали чорносраким з побритими головами за те, що їхні діти залежні від грального бізнесу !!! ЖАХ!!! Про які дороги і про який бюджет ви, шановний говорите, (може про криміналітет коронований?)!!! А в Грузію Міхеїл Саакашвілі повернетися, тоді і узаконити там гральний бізнес !!!
Відповісти
Зате, ми живемо, як в цирку.
Відповісти
Останні новини
Чи можлива легалізація грального бізнесу
25 січень, 2016, 05:50