«Справа Яворського»: слухання перенесли через неявку свідків.ФОТО

«Справа Яворського»: слухання перенесли через неявку свідків.ФОТО
Вчора у Луцькому міськрайонному суді слухалася кримінальна справа щодо вбивства Андрія Яворського.

Нагадаємо, редакція ВолиньPost ретельно стежить за перебігом справи щодо побиття лучанина Андрія Яворського у липні минулого року, яке призвело до його смерті.

Засідання розпочалося з клопотання прокурора про перенесення судового розгляду. Правоохоронець це мотивув необхідністю опитати ще трьох свідків, один з яких - судмедексперт. Суддя вислухав, дав розпорядження про оформлення повісток, але засідання продовжив.

Представники обвинувачення надали суду матеріали слідчих експериментів та заключень двох судово-медичних експертиз, в яких були відтворені події 31 липня 2015 року. Розбирались, хто перший почав, хто куди бив і хто де стояв. Між тим, у висновку судово-медичної експертизи медики констатують: Андрій Яворський помер через те, що вдарився головою об асфальт.

Попри всі звинувачення, адвокат одного з підсудних, Ігоря Гламазди, якого слідство кваліфікує як активного учасника побиття, клопочеться, щоб його підзахисного відпустили під домашній арешт. Аргумент - у чоловіка троє малолітніх дітей та дружина у декретній відпустці. Суддя у клопотанні відмовив, оскільки офіційно обвинувачений ніде не працює, а значить, не в змозі допомогти своїм дітям.

Натомість слуга Феміди продовжив всім обвинуваченим строк утримання під вартою ще на 60 днів, розпорядився викликати в суд свідків, яких ще не заслухали, та запросити на наступне засідання судмедексперта.

Засідання вкотре перенесли. Тепер на 12-те лютого.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Корупція кругом
Відповісти
А де у статті ви побачили корупцію?
Відповісти
Останні новини
«Справа Яворського»: слухання перенесли через неявку свідків.ФОТО
26 січень, 2016, 17:27