Робоче місце лікаря пологового будинку. АНОНС

 Робоче місце лікаря пологового будинку. АНОНС
Дивіться вже 27 січня. Робоче місце лікаря пологового будинку.












Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 28
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Токарчук-лікар від Бога він врятував життя моєї дитини, дай Бог йому здоров"я
Відповісти
Згідна з Вами на 100%, а може і більше...

Відповісти
І моєї !!! Дай Боже йому здоров'я та довгих років життя !!!!
Відповісти
І моєї! якби не він не відомо чим би все закінчилося. Дякуємо!
Відповісти
оце ж він дивно говорить ахаха
телеведучий від Бога
Відповісти
Токарчук лікар професіонал,і хороша людина
Відповісти
робоче місце гінеколога долонею прикрити можна
Відповісти
або коли треба "послати", то можна без матів. Просто сказати - "іди на роботу!" ))
Відповісти
Прекрасний лікар.
Відповісти
а скільки коштує бути пацієнткою цього лікаря?
Відповісти
Безкоштовно! Ми не платили і ніхто не просив.
Відповісти
Ви що????Кесарів вже давно був у нього 200$.Не платять прокурори,сбу,міліція.Він не вимагає,але його пацієнти платять.
Відповісти
Дорого.Якщо ви його просите,значить повинні розрахуватись.А якщо не маєте$,то купа інших лікарів,які працюють в ЖК і пологовому
Відповісти
коштує, але воно того варте (з власного досвіду та в порівнянні з досвідом інших. Він справді лікар, яких мало.
Відповісти
Нічого не коштує !!!! Просто йдеш до нього та й кажеш , хочу щоб Ви мене оперували !!!!! Ніколи не відмовить !!!!! А віддячити , це діло кожного!!! Повірте ніхто із Вас вимагати не буде!!!!!!
Відповісти
Якби всі ішли і просили щоб прооперував, то певно 60 % породіль так народжували. Не оперує він по бажанню жінки,знаю з власного досвіду,просило багато,половина роддома і не захотів,а готова була любі гроші платити тільки, щоб самій не народжувати..( сказав -сама народиш
Відповісти
Токарчук класний лікар, відповідальний ніколи не відмовить послухає підскаже .Він в мене приймав роди все ок!Хай буде здоровенький. Я б з ним на каву сходила гарненький мужчинка.
Відповісти
Таке враження, що ці коменти пише сам Токарчук. Нічого не коштує - це 300 доларів за роди, не заплатите, то з вами ніхто і говорити не буде. Не так давно була інша стаття про те, як М.М. за хабарем застукали, всі забули, швидко .... Знаю давно цього лікаря, як професіонала у своїй справі, але разом з тим і гроші за це він бере чималі.
Відповісти
У Львові заплатите тисячу баксюків за обдерту палату на 6-9 людей, без води і інфекцією. Тішить, шо на Волині хоч лікарі нормальні є.
Відповісти
до Пацієнтка Токарчука. Тепер зрозуміло,чого він до СБУ-шних породіль сам приходить поцікавитися,як здоровячко! то "провину" загладжує..
Відповісти
Ви мабуть дружина сбушника,що так говорите.Мені природні пологи обійшлись в 600гр.з власної ініціативи і ніхто в лоб не просив,хоча я не мала ні приписки, ні знайомств.
Відповісти
Так у Львові це обійдеться у 1000$,і там прямо говорять.
Відповісти
Дівчата ви би совість мали таке говорити яскільки дала а я скільки виж майбутні мами який ви приклад плказуєте мвоїм дітям. Яка різниця який він лікар він зобовязаний бутихорошим і якісним лікарем но не за гроші ваші.ЯКУЖ ВИ ХОЧИТЕ УКРАЇНУ ПОБУДУВАТИ
Відповісти
Приємно було бути пацієнткою М.М. Їхав вночі на незаплановану операцію з іншого міста. І все добре. Щодня був час зайти і запитати, як самопочуття. Це не кожен лікар зробить. Ви самі дівчата знаєте, які вони бувають "ті лікарі". Дякую Михайло Михайлович.
Відповісти
І я завжди буду вдячна Михайлу Михайловичу за його Людяність і Професіоналізм! Допоміг мені народити 2 двох здорових діток!
Відповісти
Не вимагає оплати за послуги. Самі кажете, що до нього стоять черги, він не взмозі взяти до себе всіх бажаючих, а робить по мірі своїх фізичних можливостей. Токарчук - лікар від Бога. Скажіть, а хтось цікавився яка у лікаря від Бога заробітня плата. І Ви вважаєте, що він зобов'язаний за копійки так викладатися. Чомусь не хочете йти до іншого лікаря, у якого така сама заробітня плата як і в Токарчука. Маєте право вибору. Я думаю, що він сам абсолютно нікого до себе не кличе. Претензії треба ставити до влади, а не до лікарів, які вимушені заглядати в карман пацієнту щоб прокормити свою сім'ю. При достойній зарплаті ніхто нікому в карман не заглядатиме.
Відповісти
Хороша професійна праця повинна бути відповідно оплачена у всіх сферах - це нормально. Повторюсь, що Токарчук Лікар ,яких мало, тому нормально, що його праця повинна оплачуватись краще, ніж лікарів-бездарів, яких є сила силенна і які часом "приписують" такі ліки і дають такі рекомендації, що сумніваєшся в їх психічній адекватності, не те що професійній підготовці.
Відповісти
волиньпост завжди королі заголовку))))
Відповісти