97 посадовців Волині порушили норми антикорупційного законодавства

97 посадовців Волині порушили норми антикорупційного законодавства
У 2015 році співробітники відділу власної безпеки при ГУ ДФС в області провели 192 службові перевірки щодо дотримання антикорупційного законодавства в органах ДФС Волині.

Про це інформує прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Результат цих заходів – 85 подань керівникам органів ДФС для вжиття заходів реагування на виявлені порушення, а також притягнення до дисциплінарної відповідальності 97 посадових осіб.

Вісім посадовців територіальних органів ДФС Волині за результатами перевірок – звільнено.

Окрім того, минулого року, за матеріалами відділу власної безпеки ГУ ДФС Волині, складено 5 протоколів за порушення вимог Закону України „Про засади запобігання і протидії корупції“ від 07.04.2011 №3206-VI.

Водночас до правоохоронних органів скеровано 22 матеріали щодо порушень чинного законодавства працівниками органів Головного управління ДФС у Волинській області та Волинської митниці, а також службовими особами суб’єктів господарювання для прийняття рішення та надання правової оцінки.

Саме напрацювання співробітників підрозділу власної безпеки стали підставою для відкриття 17 кримінальних проваджень щодо посадових осіб органів ДФС. Тобто, у напрямку виявлення та припинення корупційних правопорушень та злочинів з боку посадових осіб ДФС підрозділ спрацював досить ефективно.

Водночас, щоб попередити виникнення корупційних ризиків та проявів, співробітники відділу власної безпеки при ГУ ДФС Волині постійно здійснюють комплекс роз’яснювально-профілактичних заходів.

Зокрема, вимоги антикорупційного законодавства працівникам органів ДФС Волині торік роз’яснено під час 346 бесід і виступів у трудових колективах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За коррупцию в Крыму уже посадили 98 чиновников. В производстве респ прокуратуры еще 436 уголовных дел. Был на Украине в 2004 году такой лозунг-"Не словом, а делом". Хороший лозунг. Вот если бы сажали укрочиновников-это было бы дело.
Відповісти
Останні новини
97 посадовців Волині порушили норми антикорупційного законодавства
27 січень, 2016, 10:28