«Робоче місце» лікаря пологового будинку Михайла Токарчука

«Робоче місце» лікаря пологового будинку Михайла Токарчука
Програма "Робоче місце" завітала до Луцького пологового будинку, екскурсію яким провів головний лікар цього медичного закладу Токарчук Михайло.

Як насправді виглядають зали для пологів і в яких умовах народжуються майбутні українці, дивіться у новому "Робочому місці" лікаря пологового будинку.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 111
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чим закінчилась історія з хабарем?
Відповісти
колектив відстояв свого керівника. ну і розібрались.
Відповісти
Буду мати надію що наступний сюжет вийде про хабарі в пологовому будинку, адже тут є про що сказати. Чому цієї проблеми ніхто не бачить?
Відповісти
підтримуу!
Відповісти
Його не було
Відповісти
В країні грип, а журналіст без маски і халата.
Відповісти
+ в пологовому будинку!
Відповісти
знімали до оголошення епідемічного стану, здається.
халат не треба. до приміщень, в яких вимагається маска, група не заходила.
Відповісти
Пан Токарчук - пікар від Бога! Божих Благословінь Вам Довгих Років Життя і Здоровя Успіхів в Роботі
Відповісти
Кому цікава така показуха?
Відповісти
600 працівникам пологового і їхнім сім'ям. жінкам, які народжуватимуть.
репортаж класний, дякуємо.
нарешті показали людей, які роблять якусь справу, бо дістало, все забите паскудними пиками.
Відповісти
а лікар ніби нічо
Відповісти
робоче місце Пащенка. якщо воно в нього є)
Відповісти
На кухні з ноутбуком сидить :)
Відповісти
Препарат, який забезпечуэ при народженнi дихання, продаэться i нiхто не каже, що цей препарат видiляэться державою БЕЗКОШТОВНО. Батькiв з цiэю проблемою ставлять перед фактом, або платиш, або твоя дитина помираэ. Половину БРЕХНi. Ганьба лiкарям, якi складали клятку i без грошей навiть пальцем не пошевелять.
Відповісти
Це ви нашій державі скажіть, яка не забезпечує навіть новонароджених всім необхідним
Відповісти
Препарат, який забезпечуэ при народженнi дихання, продаэться i нiхто не каже, що цей препарат видiляэться державою БЕЗКОШТОВНО.
Відповісти
Лучанка. моя дитина народилась недоношеною. їй давали той препарат. ніхто нічого не платив!!!
Відповісти
Розказав би,як люди платять за все підряд, і це є НЕЗАКОННО.
Відповісти
У Луцькому пологовому лікарі робили бізнес на новонароджених. Кому цiкамо можите прочитати.
Відповісти
Народжувала в М.М,лікар хороший,але малословний і завжди кудись поспішає. Роди були з ускладненнями, частково з його вини. Грошей ніхто не вимагає (крім анастезіолога,ходив три рази поки не дали) ,але всі медикаменти за ваший рахунок + добровільний внесок + платна палата...
Відповісти
Колектив пологового не йде страйкувати через недофінансування, а займаються тихим рекетом пацієнтів. Зробили собі приватний бізнес на державному майні.
Відповісти
Цікаво... А як ви бачите страйк працівників такого закладу? Породілям пропонуєте перенести пологи на інший день??))) Це вам не ДЕПО і не Автодор!
Відповісти
Страйкують навіть працівники швидкої. Залишаються на роботі тільки чергові, а всі інші та персонал не на зміні йде на страйк. Тільки так можна змінити цей бардак.
Відповісти
за законом медики не мають права на страйк. хай роблять що хочуть, аби вони хоч хтось залишився працювати, інакше ж перемрете, писуни.
Відповісти
Брехня, поширювана хабарниками. Людина має право будь якими методами захищати свою гідність.
Відповісти
дідо ,ти ходив в цій країні страйкувати ,щось добився?
Відповісти
В моїх друзів дівійня - складні пологи, дорогі ліки, семи місячні близнята, за один укол вони платили стільки, скільки не всі з нас заробляють за місяць, а потім виявилось що все це має бути безкоштовно за рахунок держави (пологового будинку), оскільки існує спеціальна програма , що дотується державоою по виходжувані 7-ми місячних дітей, але чомусь про це всі забули сказати.
Відповісти
"народжуються майбутні українці,"
Може діти? Або в ЛКПБ інші національності не народжують?
Відповісти
за законом України, навіть діти осіб без громадянства, які народжуються в Україні, автоматично отримують громадянство України. не говорячи вже за решту. абсолютна більшість новонароджених - українці та українки.
Відповісти
формально, всі діти до отримання паспорту не можуть підтвердити своє громадянство, адже свідоцтва про народження в переліку не має:

Стаття 5. Документи, що підтверджують громадянство України

Документами, що підтверджують громадянство України, є:

1) паспорт громадянина України;


{ Пункт 2 статті 5 виключено на підставі Закону N 5492-VI
( 5492-17 ) від 20.11.2012 }


3) паспорт громадянина України для виїзду за кордон;

4) тимчасове посвідчення громадянина України;


{ Пункт 5 статті 5 виключено на підставі Закону N 5492-VI
( 5492-17 ) від 20.11.2012 }


6) дипломатичний паспорт;

7) службовий паспорт;

8) посвідчення особи моряка;

9) посвідчення члена екіпажу;

10) посвідчення особи на повернення в Україну.

Відповісти
За роды брали 300 баксов.Давал в приемном покое.200 долларами остальное Гринвнями.Когда работала Бондариха.то ей 50 бакССов.Майдан.Прыгай.Котлы.
Відповісти
bodyakoval поясни свой минус в коменте Рогуля.
"Може діти? Або в ЛКПБ інші національності не народжують?"
Відповісти
Більшість дітей (майже 100%), народжених в ЛКПБ, українці, а тому вважаю це критиканство непотрібним в цьому випадку. Дякую!
Відповісти
Зрозуміло який ти журналіст. Навіть статистику не знаєш. Ти хоч школу закінчив?
Відповісти
за законом України, навіть діти осіб без громадянства, які народжуються в Україні, автоматично отримують громадянство України. не говорячи вже за решту. абсолютна більшість новонароджених - українці та українки.
Відповісти
все дуже гарно
Відповісти
все чотко
Відповісти
Дуже гарно розрекламували пологовий!!!смішно просто...а чому не показали палат які розміщені на 1 поверсі?мабуть через те що з вікна дує холодом,по кімнаті гуляє вітер,а на підлозі старе покриття типу лінолем,через яке постійно доводилось перечіплятись?дівчина молодець!!!не розгубилась,гарно підіграла Токарчуку...що тут сказати?хто заплатив-був у комфорті...телевізор,холодильник,гарні фіранки....а що стосується безкоштовних палат то тут повна біда...ліжко-якщо пощастить справне)))моє доречі 2 рази розкладалося і падало!на прохання замінити горе ліжко,персонал виконував моє прохання з незадоволеним обличчям,було схоже що вони радше зробили мені послугу ,а не виконали своє завдання!!!чому ніхто не розказав як при поступанні в пологовий деруть гроші-називаючи їх добровольним внеском.чому ніхто не згадує про те що їхня буцімто лабораторія теж платна??ще є дуже багато видимих проблем на які гарно закрили очі...показали тільки те що вигідно!!!віддільна мова за персонал...тут ще багато є що сказати...
Відповісти
Я нікому не платила в пологову і палата булад обра,і ліжко
Може то вам ,Як тій свекрусі,не вгодиш?
Відповісти
Я народжувала в пологовому будинку двічі,і палати були на першому поверсі,і все тут дуже класно.
Відповісти
А може ви прочитаєте коментарі нижче...де неодноразово згадують про ліжка,і холод в палаті...про жахливий вигляд і умови??
Відповісти
мамочка, ви вважаєте що там на складах купа нових ліжок(це гуманітарка якій 50 років),пропонуєте забрати в когось справне, а їм віддати своє.якщо ви лучанка ніхто у вас муніципалки не вимагав, лабораторія абсолютно безплатна.державного бюджету вистачає лише на зарплати,може є пропозиції як утримати заклад(міняти вікна лінолум).і останнє чому в такий корумпований ,некомфортний заклад їдуть з усіх усюд народжувати?
Відповісти
А що головний лікар не знає що потрібно журналісту принаймі одіти на взуття бахіли? І чому він все таки не показав свій кабінет?
Відповісти
У кабінеті нічого ціквого не було, тому екскурсію Михайло Михайлович проводив по лікарні
Відповісти
Михайло Михайлович- золота людина! Професіонал! Бажаю міцного здоров'я!
Відповісти
Як на мене,то програма знята гарно і чітко..ніби можна подумати 1+1 показує вам всеньку правду
Радійте тому,що маємо і винити треба самих себе а не лікарів які беруть хабарі через супернизькі зарплати,чи таких от ентузійованих мододих людей які нвмагаються відзняти матеріал і показати те,що є..сидіть і пишіть коментарі на себе самого на батьків рідних та друзів які своєю інфантивністю пасивністю та лінню довели країну до безладу
Починайте кожен з себе
А вцілому дуже гарна програма ,знімайте більге про місто чим і ким і як воно живе
Відповісти
Багато ви розумієте)))ви народжували??так розумію що ні...отож сидіть собі і помовчуйте...співчуття від вас не дочекаєшся...а от якби відчули на собі всі радості пологів...не писали б таких грамотних коментарів...тут навіть якщр помирати будеш при пологах то ніхто не допоможе...бо всі питання заключаються в грошах...нема елементарного почуття совісті...бо навіть коли виникають складності при пологах то питають зразу в лоб...-а у вас гроші є???якщо нема...то дзвоніть до рідних!!!ніхто нікому не допомагає...безкоштовно навіть не "заглядають"...і не треба розказувати що ми самі винні...так завжди було,є,і буде...в такій державі живемо!!!якби були відповідні зарплати хабарництво не процвітало б!!!
Відповісти
У моїй сім'ї двоє діток..і з дружиною це все пережили і бачили на власні очі..
Просто цю країну збудували такою ми самі і найлегше що можна роботи то огризатись на когось..і нехай би кинув камінь у того самого лікаря людина,хто живе правильно і чесно у відношені до інших..починаючи з обслуговування в магазинах де губи копилять при найменших запитаннях чи ще щось
Тому думаю Ви самі все розумієте..
Відповісти
А я рахую що пологовий це не магазин.і в першу чергу про це має дбати держава,а не ми самі так зробили.кожен працює у своїй сфері,і знають які оклади в державних умтановах!а ще знають що кожен за "здоровя" знайде гроші щоб набити їм кишені
Відповісти
ви дострибаєтеся до медиків, що вони плюнуть на все і роз'їдуться. залишаться бовдурі, які вивчилися за кабанів. ото тоді ви заспіваєте: бігти з грошима не буде до кого.
хрінова в нас медицина, це так. така сама, як і ми. але тут хоча б ми знаємо, за що дякуємо людям. за роботу. ви б так допитувались, куди податки з вас ідуть. підтримуйте медиків, без них вам буде гірше, ніж з ними. зажерлися, панове. сильно зажерлися.
Відповісти
Все платно!!!починаючи з консультації закінчуючи пологовим відділенням!!!персонал не вихований...зранку до ночі теревені по коридорі,стукають,грюкають,голосно розмовляють...більше нагадує базар а не пологовий будинок!до породіль взагалі діла ніхто не має поки не закинеш кюпюру в карман!і смішно і грішно!дійсно в палатах на 1 поверсі-тихий ужассс...в палаті холодно,на місці чергової сестри-нянечки ніколи нікого нема,їх можна знайти в сестринській кімнаті-вони собі кавусю попивають,ніколи нікого не докличешся!перебування в Луцькому пологовому будинку було жахливим!!!практично рахувала дні до виписки!
Відповісти
Да-да перший поверхпросто ужас!!!А благодійні внески бистро беруть, якщо з району!!!І куди ті гроші???
Відповісти
чому ви не народжували у своєму районі?там би ніхто не вимагав муніципалки. до вашого відома пологовий витрачає на 1 нормальні пологи близько 15 тисяч гривень.
Відповісти
Да,да особливо акушерки і дитячі сестри!!!Поки 50 грн не покладеш ніхто не підійде,та навіть в палату не заглянуть!!!Тільки одна мова , що зарплати низкі!!!
Відповісти
Гарно показано. Аж нахлинули приємні спомини. Проте... Дійсно палати на першому поверсі - це щось. Лежала ранньою весною, то замерзла реально дуже. З вікон дуло, на вікнах проглядається цвіль у щілинах. Ліжко - це просто окрема мова. На таких ліжках не породіллям лежати, а мучити когось. Про породіль майже не дбають. Є окремі хороші лікарі і медсестри у післяпологовому, але більшість роблять щось чи виконують нехотя. Була така дитяча медсестра Наталія, яка взагалаі сварилася через те, що дитина плаче. Не допомгла нагодувати дитину сумішшю, а серед ночі відправила шукати мене сміттєві пакети і спирт. При цьому, коли мені треба була допомога вона спокійно читала журнал. Пологове відділення хороше. І лікарі і акушерки професійні, але всі чекають грошей. коли просиш обезболення хоч якесь: уваги нуль, хоч вмирай від болі, в них принцип природнихх пологів. А так - нормальний пологовий.
Відповісти
Шановні лучанки,вам ще немає на що жалітись,ви львівських пологових не бачили........ І ціни там далеко не луцькі :)))) А не подобається,народжуйте в Луцькій црл,там теж добре.
Відповісти
відстояв колектив, а з тупою підставою від прокуратури розібралися. не подобається пологовий - ідіть народжуйте в прокуратуру. буде безплатніше і краще.
Відповісти
вони не заходили в операційну. дивіться уважно.
Відповісти
явно кращий ведучий, як такі всякі коментатори. Йдіть працюйте, а не сріть на кутках!
Відповісти
Ведучий - стидоба. Чийсь коханець???????:)))))))))))))))))Жесть
Відповісти
Та палюбом! Думаєте, чого Фреймут вагітна?
Відповісти
Зато виконує свою роботу, а не коментує чужу!
Відповісти
Згідна з Вами! До того щей хороша людина! У своїй справі профі!
Відповісти
Якщо такий хороший у своїй справі, то чому такі вже суперечливі про нього коменти?!
Відповісти
того що люди за два роки психозу поїхали дахами. чотири роки тому, коли його намагались усунути з посади через "хабар" ліповий, коментатори були трохи адекватніші і соображали, що до чого. ласкаво просимо у наш психіатричний рай.
Відповісти
Гарна зйомка
Все ж таки серед хаосу можна знайти хоча маленьку але милість
Відповісти
Люди добрі схаменіться!! Якби ви бачили інші пологові.. Наприклад у Хмельницькому, там просто жах, лікар і справді з вами говорити не буде без грошей, навіть консультувати... Там такі суми ходять...йойойой, це навіть страшно подумати, і все в у.о, 300 баксів то не гроші... Я сама 2 рази народжувала в Михайла Михайловича, він досвідчений спеціаліст, добра людина, за гроші й мови не було, але після його відношення до нас не подякувати було б не по людськи! Скільки поклали в карман не заглядав, просто подякував! Не паклюжте все під ряд, ми дійсно можемо оголитися нашим пологовим, його радять навіть столичним породіллям як один з кращих в Україні ! Головному лікарю, окрема подяка !
Відповісти
я кажу, зажерлися. більше нічого коментувати не треба.
Відповісти
Ласкаво просимо до лав української армії! Такі стрільці зараз дуже треба зараз на сході
Відповісти
А че тут делаєш ??? Откуда знаєш был я там или нет ??? Вот таких как ты и эта корупцыя мы возле стенки скоро ставить будем.
Відповісти
Тоді значить вже до психіатра пора!
Відповісти
Памятаю як лежала моя дружина і після кесаревого ростину невспіла моя дружина відійти від наркозу,а анастазіолог (старша жінка) не памятаю прізвмща прибігла ,щоб їй вже скоріше платили,щей сказала 500 гривень.Звісно їй таких грошей недав!
Відповісти
Робота лікаря а тим більше в пологовому дуже важка! Не знаю як там чи вимагають гроші чи ні , але за таку важку, відповідальну, стресову роботу справді треба вимагати гроші! Ви ж не шкодуєте гроші на бари, дискотеки, одяг чи подорожі. А на найцінніше виходить шкода, нема!- хай держава дасть, або щоб лікар вам віддав своє здоров'я, нерви і сили , і гроші не брав!??? А ідьть но ви повчіться 9 років на лікаря! І працюйте за 2 тисячі і вдень і вночі!!! Вперед
Відповісти
То не ходіть вчитися на лікаря. Усі знають, яка з.п. у бюджетнтків. Це лише виправдання для того щоб очистити совість, коли людина з гаманця виймає гроші.
Відповісти
Токарчук людина велика і чудова, лікар з великоі букви. Врятував мою вагітність, а хто плете кошелі своім язиком, то бажаю вам того, подвоєного раз в 10, чого ви бажаєте людям
Відповісти
Народжувала в цьому пологовому. Ніхто хабарів не брав. Все робили на вищому рівні. Ясне діло, медикаменти мусово купляти за власний кошт, бо це не вина лікарів, а йо... Держави. Навіть мила/ рушники віддавали
Відповісти
Ви дуже праві, лікарю, робота жахлива, стресова і недостойно оплачуванат не цінять в нашій державі лікарів-шкода! Але є і такі які справді вимагають гроші- бо без них і не глянуть в твою сторону- а це ж робота за життя і тут неможна так... А і самі люди в цьому винні, половину дякують, а половину немають як дякувати, а лікар повинний бути стійким- і до всім ставитись однаково! А на рахунок сквозняків, плитки обдертоі- всі праві, але головного лікаря частка 40%- майте діло до мера, головно лікаря області, президента...- всі в цьому винні!!!
Відповісти
Дуже рада, що народжувала у луцькому пологовому. Як би не лікарі, акушери та медсестри, то не знаю чим би закінчились роди. А взагалі купували ліки, а так ніхто нічого не просив. Дивились постійно. На жаль, не було чим особливо дякувати, хоча колись як буде така можливість.То обов'язково подякуємо
Відповісти
Якщо мова йде про хабарі то я як ходила на консультації завжди давала 20 грн, і була впевнена , що мені розшифрують аналізи, пояснять що до чого, і як! Я думала про дитину яка народиться, тому на таких як я мабуть і створюється корупція, бо в наша держава не надає впевненості у завтрішньому дні. Йшла на роди і мій гінеколог завів, пояснив черговому лікарю всі нюанси вагітності, і постійно надзвонював до мене під час схваток, і після пологів як усе пройшло. Я не рахувала скільки за всі 40 тижнів я тих 20-ток викинула, але на роди я йшла впевнено, бо чула за себе клопіт перед іншими акушерами. Так що тут палка з двох кінців, те що є медсестри яким не поклала в карман після переведення до палати, то вони сказали не вставати 4 гол, прийдуть і піднімуть. То пролежала 7 год думала сечовий міхур лопне, а вона просто забула, і спитала чого не крикнула за допомогою. Я уявляю 3 год ночі а я кричу що в туалет хочу. Отака теж халатність. На рах акушерів то тут справжні фахівці!!!
Відповісти
Лучанки, я шокована вашими коментарями!!! Ви не бачили інших пологових і не знаєте розцінки в інших містах! Я народжувала в Луцьку 6 років тому. Пологих були майже добу, приймало в мене їх дві зміни. Про гроші ніхто навіть і мову не заводив! Після пологів чоловік оплатив ліки і сам добровільно "подякував" персоналу. Лікарю дав 500 грн., акушерці 250. На львівських форумах в той час писали про суми від 300-400 у.о. ( це майже 7 р. тому). Я народжувала на першому поверсі, мене все влаштовувало. Після пологів я була в звичайній палаті, холодно не було. Відділення чисте, чисті туалети, нові душові кабіни. Моя подруга народжувала на кілька місяців раніше мене в Києві. То ні про які пластикові вікна там ще й не знали, і в післяродовій палаті з нею була ще одна породіля. Розцінки вже тоді були в Києві від 2000 грн. Це тільки лікарю.
Якщо вам не подобається луцький пологовий, ідіть народжувати в Ліпіни. Моя родичка там народжувала, дуже пошкодувала. Старшу дитину в Луцьку народжувала, а от другу вирішила в Ліпінах ( пошкодувала грошей, бо вона не з Луцька). Коли в неї почались перейми, лікар сказала, що вона симулює ( хоч вона переношувала і лежала на збереженні), і щоб ішла в палату, не заважала працювати. Пологи в неї прийняла акушерка на кушетці, добре, що встигла зловити дитину. А лікар виявилась п'яною. Так що луцький пологовий досить хороший і лучанкам гріх жалітися.
Відповісти
Нє, у нас народ такий цікавий - все їм має держава безкоштовно забезпечувати. Давайте як за кордоном - є страховка - то тобі все і буде, немає, то й немає, все по мінімуму. Як по 300 грн в місяць викидати на гелеві нігті і розпис, на пофарбування голови та вакуумно-роликові масажі - так наші жінки всіх обженуть, а як про гонорар лікарю, який маючи вищу категорію отрмує максимум 2000 грн і несе відповідальність за ваші життя - то всьо, хабарники, корупція!!! Народжувала двічі у Луцьку, все супер було, ніхто за грошима в рот не заглядав, сестрички допомагали завжди з дитиною, лікарі уважні.
Відповісти
Всі працівники пологового прибігли на форум виправдовувати свій злочин.
Відповісти
Я не працівник пологового!
Відповісти
Добрими справами можна виправдати будь-який злочин.
Оплата в пологовому є криміналом. Якщо працівникам не вистачає зарплати та фінансування закладу, то нехай вимагають у Ващіліна, а не шантажують пацієнтів. Не влаштовує медсестрам та лікарям зарплата, то нехай звільняються та йдуть чесно зароблято на Варшавку. Народ через податки оплачує утримання приміщення , оплачує рахунки за електроенргію,газ ,воду , оплачує обладнання..... а горе-лікарі на всьому готовому, собі готівку в кишеню кладуть, бо вирішили ,що їм не доплачують за їхню "важку" працю. ЦЕ Є КРАДІЖКА.
Відповісти
весь цей час установа була на балансі міста, яке не оплачувало навіть деякі визначені законом статті. щодо хабарництва - у криміналі такого роду беруть участь обидві сторони. садіть вже всіх. чи розстріляйте. і буде вам щастя. і прикройте трохи рота на рахунок "хай звільняються". бо дійсно можуть звільнитись. але ви, напевне, чоловік. ви не помрете від поганого акушера.
Відповісти
читаєш це все і про Луцьк і про інші міста включно з столицею, де виявляється взагалі жах в пологових робиться і з"являється відчуття , що сидимо в глибокій ж.пі з якої не вибратись ніколи.
Відповісти
а ще у котрійсь зміні,що пологи приймають, є лікар-чоловік, котрий полюбляє обзивати новонароджених(передчасно народжених)пуголовками...
у реанімаційі хороший персонал. мені завідувач навіть за власні гроші препарат купував і просто душевний такий чоловік... :)
Відповісти
так,на зарплату 2 тисячі купив,а свою сімю голодати залишив.)))
Відповісти
продовжуючи тему,завітайте у неонатальне відділення обласнойі дит.лікарні! там персонал ЗОЛОТИЙ,професіонали!...і проблем купа,які влада вирішувати не поспішає..
Відповісти
Слава Богу родила я легко ,лікарі були хороші,грошей не вимагали!
але три дні після пологів проведених в палаті на першому поверсі-це жах.
Холодно, в моій палаті було18 градусів.
Шкода що програму не знімали коли я була М.Токарчув почув би, як "тихо" в коридорах)))
Моя малечя дуже плакала ,а до мене майже ніхто не заходив, навіть при тому, що мій чоловік кожен день зранечку приіжав і давав медсестрам "благодійні внескі")))
Мамочкі які народжували знають, як тяжко ходити перші дні після пологів.Біля моєі палати був туалет з душом в якій мені не дозволили ходити бо він відносився до родзал! О цей "крос" ,з моєі палати в другій кінець коридору я ніколи не забуду))
Хочеться щоб тепло і комфорт був не тільки в платних палатах!!!
І людське відношення до молодих мам!
практика по догляду за новонародженим приходить з часом!





Відповісти
Не треба виправдовувати лікарів і їхньої халатності. Так важка робота і таке інше, а в інших хіба легка? Вони вичлися і йшли працювати і знали де будуть робити і ким. І не треба тут ля-ля. Ви ж не платите вчителеві у рядовій школі за кожен урок? Вихователю за те що глядить ваших дітей? двірнику за те, що вигрібає срач у дворах? То чим лікарі кращі? Я народжувала у луцькому пологовому у 2015 році. Умови не дуже, ремонт зносився, персонал зажрався. До молодих мам має бути відповідне відношення і до того ж медсестра дитяча несе догляд за максимум 10-ма дітьми. То її робота. Після родів акушерка раз заглянула і все. Медсестри нічого практично не пояснили. Лікарі подобрішали лише після того як їм дали гроші. Єдиний теплий спогад - це коли якась санітарка чи медсестра гладила мене по голові у складний момент і говорила теплі слова. то що всі так не можуть? Треба людьми перш за все бути. А якщо так люблять лікарі гроші, то в нас є приватні клініки і кабінети. Хай йдуть туди.
Відповісти
Ви праві.
Відповісти
Да праві акушерки вже зовсім зажрались!!!Поки не посолодиш не зайдуть!!!А як головний лікар має дивитись за тим кому хто дає, не подобається відношення до себе просто вже треба не мовчати йти до завідуючих та чи навіть мабуть до пана Токарчука і писати скарги, одна друга третя і можливо щось зміниться,а як ми будем тільки перетирати кістки то нічого не буде!!!Народ треба діяти!!!
Відповісти
Хай там як.
У нас ліпше.
Й так добре.
Відповісти
У нас найкращий пологовий будинок!
Це наша гордість!
Дякуємо Токарчуку,це його заслуга!
Відповісти
скільки за посаду акушерки заплатила? вже відбила ?
Відповісти
Підтримую вас риба гние з голови спочатку платять керівництву пологового за місце і лікарі і акушерки потім повинні відбити з паціентів це справжнісенька корупція
Відповісти
Якщо хтось не хоче давати взятки,чи комусь холодно в палаті,чи до них ніхто не заходить,то НАРОДЖУЙТЕ ВДОМА! І платити не прийдеться,і тепло буде,і баба з дідом прийдуть...
Відповісти
Народжувала двічі у нього....Уважний, привітний, анайголовніше-професіонал, з яким надійно. Після призначення головним, ста зайнятішим і дратівливішим))).Нічого не вимагав, звісно, подякували)) Бо то найважливіші і найтривожніші миті у нашому житті. Згідна з тим, що держава недооцінює наших фахівців, і не лише лікарів..Хороший лікар-то така рідкість у наш час, що я згідна за власним бажанням дякувати, хто дійсно дбає про моє здоров"я, хто розвивається, вкладає власні грошу у свій розвиток, навчання, конференції. Повірте, нормальні лікарі це роблять і за свій рахунок.Тому вихід один - дякувати...Але наглість не терплю і не дякую тим, , хто цього не заслуговує
Відповісти
Коли я на роджувала свою дитину на 28 тижні у пана Сябрука. Чесно кажучи була дуже здивована...... Мій чоловік після того, як нас переводили у неонатальне віддідлення пішов подякувати за роди пану Сябруку. Жодної копійки з мене не взяли, мотивуючи це тим, що у неонатальному вони мені більше будуть потрібні.
Відповісти
Тут ніхто не обговорює, мені здається, особисто Токарчука. Просто багато хто побував у пологовому і лишились враження. У когось кращі, у когось гірші. Треба робити висновки і нам і пану Токарчуку зокрема. Бо все ж він керує таким важливим закладом. Там просто має бути табу на "подяки" лікарям от і все. Люди мають виконувати свою роботу. А якщо хтось бере, то має бути покараним так, щоб іншим не хотілось. За ліки мова не йде- їх треба купувати самим, за хорошу палату теж окрема плата - це нормально. Але всі жінки мають бути у рівних умовах і народжувати у людських умовах. Хотілось би побажати персоналу пологового трішки більше доброти, адже у них на очах народжується чудо. І жінка, яка 9 місяців виносила і кілька годин а то й днів вимучилась має право на добре слово і посмішку. Просто так від душі.
Відповісти
Урешті,ми маємо справу з ЛЮДСКИМ фактором-усі однакові бути не можуть-і породілі,і персонал! Якісь претензійі є скрізь і постійно! У кожного свойі поняття і погляди. Просто будьмо людяніші.А тим більше,коли йдеться про маленьких беззахисних діток!
Відповісти
ну палата це напевно ВІП , бо баришня і носика підпудрила і причосочка. і телік є , в простих палатах не було такого..
а так мені дуже повезло з акушеркою... дуже їй велике дякую....
Відповісти
Це що вони показуть повний брєд!!!! В роддомі страшена корупція!!! Там поки в кішеню не покладеш грошей ніхто нічого не робить!!!І це всі прикрасно знають!!!
Відповісти
Дай Боже цьому лікарю всі благ, бо він того вартий. Професіонал від Бога!!! Людина на своєму місці.
Відповісти
Люди ви просто зажрались.вам ніхто не вгодить.є різні ситуації.спочатку дивіться на себе і на своі діі.
Відповісти
Токарчук М.М. лікар професіонал.Ніяких хабарів він не вимагає,відгукується по першій потребі.Незадоволені люди завжди будуть але їх не так багато. Жочеться побачити їх на місці тих лікарів,а тоді почути їхні коментарі.
Відповісти
корупціонер і здирник! пишу це з власного досвіду! все чекає на подяки від батьків і гне ціни на номера, ніби мами в готелі Україна проживають. ціни космічні і далеко не всім по кишені!
Відповісти
Перестаньте ерунду писать!Все знают,что гос.средств хватит только,чтоб лампочки в туалетах поменять!!!Молодец главврач,что сумел из ничего создать все условия!Токарчук-Профессионал,спасибо ему!Скольким семьям он подарил самое ценное,что может быть у них в жизни!Дети-счастье ,пусть оно вернётся к нему сполна!!!
Відповісти
Останні новини
«Робоче місце» лікаря пологового будинку Михайла Токарчука
27 січень, 2016, 14:00