Володимир-Волинський: карантин у школах міста

Володимир-Волинський: карантин у школах міста
На термінову нараду у Володимир-Волинського міського голови Петра Саганюка з приводу необхідності впровадження карантинних заходів 27 січня зібрались директори загальнооосвітніх шкіл, позашкільних та дошкільних закладів міста, представники територіального медичного об’єднання, санепідемстанції.

Про це повідомляє офіційний сайт міської ради.

Про те, що захворюваність зросла, у порівнянні з учорашнім днем, прозвітувати керівники двох із п’яти шкіл міста. Так, за словами директора ЗОШ №1 Людмили Самусєвої, якщо учора не прийшли до школи 80 діток, то сьогодні уже 104, у НВК №3, розповів директор Анатолій Матвейчук, число хворих учнів за день збільшилось зі 157 до 239. Стосовно ж ЗОШ №2, то там захворюваність становить 16%, у гімназії ім.Цинкаловського – 14,5%, у ЗОШ №5 – лише 10%, але є поширення іншої хвороби – вітряної віспи.

Так само переважно «вітрянкою» хворіють вихованці ДНЗ №8. У середньому садочки не відвідують 17-20 дітей, тож запроваджувати карантин в дошкільних закладах на цей час не будуть. А от школярів у зв’язку із тенденцією до зростання кількості хворих та підвищенням температури повітря, що лише сприятиме розповсюдженню інфекції, вирішено відправити на вимушені канікули з 28 січня по 1 лютого включно.

Крім того, в ході наради щодо смертельного випадку, який мав нещодавно місце у міській лікарні, головний лікар ТМО Олександр Клачук надав роз’яснення: чоловік дійсно помер від двосторонньої пневмонії, але, як стало відомо, хворів уже давно і за медичною допомогою не звертався.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а що з аграрним
Відповісти
Останні новини
Володимир-Волинський: карантин у школах міста
27 січень, 2016, 12:33