Відтепер на Волині бурштин охоронятимуть ретельніше

Відтепер на Волині бурштин охоронятимуть ретельніше
На Волині посилюють безпекові заходи на території незаконного видобутку бурштину.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Два дні поспіль, 26 та 27 січня 2016 року, силовики, правоохоронці, керівництво Нацгвардії, ДСНС в області, екологічних служб, лісомисливського господарства збиралися у кабінеті голови облдержадміністрації Володимира Гунчика на засідання оперативного штабу.

На порядок денний було винесене питання про запобігання незаконному видобутку бурштину на території області, зокрема, в лісах Маневицького району.

Спершу присутні під час засідання штабу заслухали інформацію керівництва головного управління Національної поліції у Волинській області.

Як наслідок, детально обговорили стан справ із забезпечення правопорядку на території Маневицького р-ну й, зокрема, у місцях незаконного видобутку сонячного каменю.

Рішення оперативного штабу – посилити заходи безпеки, залучивши додаткові сили правоохоронців, Нацгвардії, лісової охорони та громадських організацій.

Варто зауважити, що забезпечуватимуть спокій у тамтешніх лісах не лише волиняни, а й працівники правоохоронних структур із інших регіонів України.

Разом із тим, голова облдержадміністрації як керівник оперативного штабу звертається до волинської громади, зокрема, жителів Маневицького краю, а також мешканців Рівненської області та Львівщини з проханням із розумінням поставитися до ситуації та необхідності впровадження додаткових заходів й не допустити випадків незаконного видобутку бурштину на території Волинської області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Володимир Петрович, шпига и до цього добре "охороняв" разом з самообороной.
Відповісти
краще дали б тим хлоцям робочі місця хоч іне в теплих кабінетах а на заводах які самі порозкрадали ці хлопці розумніші за вас вони як геологи шукають собі роботу за яку наша верховна рада ще не прийняла ніяких протиречних законів а ви вже рішили самі все кришувати пан гунчик дивіться не перестарайтеся так трудитись на благо своє
Відповісти
гунцик не перестарайся бо жде тебе доля яника
Відповісти
Рахунок часу на посаді Гунчика пішов на тижні. Лічильник включений. Незабаром волиняни скажуть: "Баба з воза - коням легше".
Відповісти