Гунчик – у робочому відрядженні в столиці

Гунчик – у робочому відрядженні  в столиці
Сьогодні, 28 січня 2016 року, голова облдержадміністрації Володимир
Гунчик у рамках одноденного робочого відрядження працює у Києві.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Заплановано, що керівник найвищої виконавчої гілки влади в області
матиме ряд зустрічей у міністерствах та відомствах, підніматиме актуальні для Волині питання, лобіюватиме їх вирішення.

Подальше функціонування облавтодору – болюча тема, а тим паче нині, коли надворі зима з її погодними примхами, й виникає необхідність активніше працювати на дорогах, впроваджуючи так звані протиожеледні заходи.

Відтак, із керівництвом Укравтодору Володимир Гунчик говоритиме про перспективи роботи обласного відомства та проекти на 2016-й.

Звісно, не омине й питання фінансування, яке нині стоїть особливо гостро.

Матиме зустріч голова облдержадміністрації і з Геннадієм Зубком, віце-прем’єр-міністром України, Міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. Тема для розмови – продовження будівництва перинатального центру у Луцьку. Звісно, говоритимуть і про реалізацію інфраструктурних об’єктів через державний фонд регіонального розвитку. А позаяк тема напряму пов’язана із державними коштами,заплановано, що Володимир Гунчик та Геннадій Зубко обговорять і бюджетні моменти, зокрема, зміни та доповнення до Державного бюджету на 2016 рік у контексті волинських потреб.

Бюджетне питання голова облдержадміністрації підніматиме й під час зустрічі з керівництвом Міністерства фінансів.

Окрім того, побуває Володимир Гунчик і в Адміністрації Президента України, де говоритиме про ті моменти, що стосуються функціонування виконавчої влади на Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Гунчик, Київ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну так у черговому відрядженні... так а чого немає інфи, що його знімати будуть? :)
Відповісти
Тут отставкой запахло - надо же теперь создать видимость работы. И заодно в Киев ездить договариваться - может оставят все-же...
Відповісти
Він справиться за день. Стільки планів...
Відповісти
сайт перетворився на прсслужбу?
Відповісти
Гунчик Володимир Петрович - Голова Волинської облдержадміністрації, це чесний, принциповий, порядний, кваліфікований волинянин. Володимир Петрович - незаполітизований працівник економічного секстору Волині. За всі роки Незалежності України це єдиний голова Волинської облдержадміністрації, котрий не використовує силові структури області для насильного створення собі піару. Він не подобається хабарникам Ігору Гузю, Бондару Володимиру і іншим кримінальним заполітизованим бандюкам, котрі політику використовують для особистого збагачення. Гунчик Володимир Петрович більшу частину свого життя працював керівником на заводі, він вміє працювати з людьми, які працюють. Володимир Петрович не працював з такими неробами-злодіями як Гузь Ігор, Бондар Володимир і т.п. неробочча горлопанська мерзота. Таких політико-горланських швидкокрадів як Гузь Ігор, Бондар Володимир і Шиба Богдан на заводах не зустрінеш (вони ніколи ніде не працювали все життя на дурняк крали), бо Ігорю Гузю, Бондарю Володимиру Нальковичу та Шибі Богдану Павловичу давно пора сидіти в тюрмі або в зоопарку, а вони заважають сьогоднішній волинській владі нормально працювати.
Відповісти