Чи потрібне Луцьку онлайн бюро знахідок. ФОТО

Чи потрібне Луцьку онлайн бюро знахідок. ФОТО
Приходите ви додому і помічаєте, що чогось не вистачає. Руки в кишені, а там — пусто. Дорогою додому ви загубили через неуважність студентський квиток чи, ще сумніше, — гаманець із документами і кругленькою сумою в гривневому еквіваленті. З кожним траплялись подібні прикрі ситуації через неуважність.

Що тільки не губили волиняни: від ключів, гаманців, пенсійних посвідчень і водійських прав - до породистих собак і котів.

Завжди жевріє надія у серці, що ви знайдете, чи хтось поверне втрачену річ. Хтось просто змушений змиритись із тим, що повернути «своє» не вийде, хтось звертається до правоохоронних органів, а хтось пише про втрачене у соціальних мережах. Ось приклад таких оголошень у одній із луцьких спільнот:











Чи кожен має можливість зайти у спільноту в соціальній мережі? Звичайно, що ні, та вихід є — його знайшов киянин Олександр Крутов, автор сайту онлайн бюро знахідок. Ось так він відгукується про переваги свого проекту: "Преимущество сайта относительно соцсетей — на нем удобно искать по городу, фамилии в документе, предмету потери. Сайт имеет преимущество еще и относительно классических бюро находок — не нужно никуда идти со своими находками."

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто ж буде повертати?
Відповісти
Ти дивився сайт? Там не тільки "загубив", а й "знайшов". Там більше 30-ти людей написали, що щось знайшли і бажають це повернути. Тим більше що та людина, що загубила, готова ще буде заплатити винагороду, якщо насправді отримає свою загублену річ (бо якщо її нема, а грощі вимагають, то це явно шахраї). Це мотивує кожного, тим більше люди не хочуть почувати себе крадіями, коли беруть річ і не намагаються її повернути власнику.
Відповісти
Це класна і дуже потрібна ідея.Не так давно згубила посвідчення водія ,шукали через соц мережі,аверс рекламу Коли виробила нові ,потелефонував дядечко і сказав ,що за
1000 гривень поверне.Але віддав гаманець лише за 300 гривень,а посвідчення водія і техпаспорт не віддав і не знищив в моїй присутності,ось така сталась оказія.
Відповісти
Останні новини
Чи потрібне Луцьку онлайн бюро знахідок. ФОТО
28 січень, 2016, 16:49