Канадський експерт завітала у гості до диспетчерської служби «102» у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО

Канадський експерт завітала у гості до диспетчерської служби «102» у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО
Канадський експерт ознайомилася з роботою диспетчерської служби «102» у Луцьку.

Про це повідомляє Сектор комунікації ГУНП.

Учора, 27 січня, керівник Волинської поліції Петро Шпига зустрівся з консультантом проекту реформування патрульної поліції в Україні, який втілює компанія «АгріТім Канада» за підтримки канадського уряду Трейсі Харді.



Експерт ознайомилася з роботою Центру управління нарядами «Цунамі» - екстрена лінія «102» Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Щодоби на лінію «102» від мешканців Луцька надходить майже 200 викликів. Працівники диспетчерської служби оперативно реагують на звернення й координують роботу поліцейських.

Трейсі Харді позитивно оцінила роботу служби й рівень професіоналізму її працівників.





«Робота диспетчерської служби дуже ефективна. Працівники обізнані. Процеси відрегульовані. Важливо, що пріоритетом є швидке реагування на кожен дзвінок, який надходить на лінію «102». Очевидним є, що найголовніше – безпека громадян», - зазначила Трейсі Харді.

На думку канадського експерта, важливим є запровадження спеціальної системи, яка б дозволила відстежити дзвінок постраждалої людини на лінію «102» й невідкладно їй передзвонити.



Під час зустрічі йшлося також про ефективність взаємодії всіх структурних підрозділів Головного управління Національної поліції у Волинській області та патрульної поліції Луцька.

«Підтримка міжнародних організацій є важливою. Це дає нам можливість спільними зусиллями створити поліцію нового зразка, яка відповідатиме європейським стандартам», - зазначив керівник волинської поліції Петро Шпига.



Трейсі Харді понад 30 років працювала в Королівській Канадській кінній поліції. Вона, зокрема, була заступником комісара. Нині Трейсі Харді є консультантом з громадської безпеки та правового захисту проекту реформування патрульної поліції в Україні, який втілює компанія «АгріТім Канада» за підтримки уряду Канади.



У зустрічі взяли також участь заступник командира батальйону патрульної поліції Луцька Сергій Мерчук, керівник Центру управління нарядами «Цунамі» Головного управління Національної поліції у Волинській області Михайло Гаврилюк, керівник сектору Укрбюро Інтерполу Ігор Рябчиков.





Нагадаємо, що на початку року Консультаційна місія Європейського союзу та компанія АгріТім Канада об’єднали свої експертні знання, щоб посилити лідерські навички співробітників правоохоронних органів в Україні, а також поліпшити управління процесом швидкого реагування на інциденти. Вони також погодились працювати разом над оцінкою потреб у сфері підготовки та навчання українських поліцейських.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому не вказано прізвище самого мудрого керівника відділу інформаційних технологій-ІВАНСЬКОГО ВАЛЕНТИНА МЕЧИСЛАВОВИЧА,який є на кожному фото????????? Впевнений,що без його мудрого керівництва,вміння швидко реагувати на зміни,вчити молодь-не було б такої організованої служби інформації!Дуже толковий чоловік в усіх відношеннях!!!!! Дякуємо за службу!!!!
Відповісти
Хороша людина — хороший керівник.
Відповісти
не все зразу
Відповісти
Останні новини
Канадський експерт завітала у гості до диспетчерської служби «102» у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО
28 січень, 2016, 14:25