Волинянин збив дівчину і втік з місця події.

Волинянин збив дівчину і втік з місця події.
Вчора, о 17:20 до поліцейських надійшло повідомлення на лінію «102» від 34-річного жителя селища Рокині Луцького району, який став очевидцем ДТП. Чоловік розповів, що перед в’їздом в селище водій автомобіля «Volkswagen Сaravelle» сірого кольору збив пішохода й втік.

Поліцейські встановили, що до цієї ДТП причетний 49-річний місцевий мешканець. За попередньою версією, він не врахував дорожню обстановку й збив 21-річну жительку села Гать Луцького району.

В результаті ДТП дівчина отримала тілесні ушкодження. Потерпіла госпіталізована в реанімаційне відділення Луцької міськрайонної лікарні. У неї діагностували відламковий перелом тазу, забій грудної клітки та правобічний пневмоторакс.

«Чоловік наразі переховується від правоохоронців. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб встановити його місцезнаходження,» - повідомив начальник Луцького відділення поліції Олег Кічук.

Відомості про дане правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин збив дівчину і втік з місця події.
28 січень, 2016, 15:55