Історія волинського збоченця-педофіла. Подробиці.

Історія волинського збоченця-педофіла. Подробиці.
Правоохоронці арештували ґвалтівника двох хлопчиків - зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового утримання Локачинського РВ УМВС України у Волинській області.

Про це повідомили в УМВС України у Волинській області.

Нагадаємо, житель Локачинського району Волині протягом чотирьох років «вчиняв розпусні дії» неприроднім способом зі школярами.

В одному із сіл Локачинського району Волинської області з 2009 по 2012 року молодий чоловік, якому на сьогодні виповнилося 21 рік, погрожуючи фізичною розправою, знущався над двома хлопчиками, примушуючи їх задовольняти свої статеві пристрасті. Зараз жертвам ґвалтівника виповнилося 14 і 15 років.

«Відбувалося все це або на території недобудованої лікарні, або на березі ставка. При цьому підозрюваний застосовував психологічне та фізичне насильство. Нині уже встановлено десять фактів наруги над дітьми», – зазначив начальник слідчого відділення Локачинського РВ УМВС України у Волинській області Володимир Лізаров.

За фактом порушили кримінальну справу за ст.153 «Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом" КК України. За скоєний злочин зловмисник може опинитися в місцях позбавлення волі на строк від 8 до 12 років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Історія волинського збоченця-педофіла. Подробиці.
08 серпень, 2012, 15:05