Міста Волині продовжують карантин у школах

Міста Волині продовжують карантин у школах
У зв’язку зі зростанням захворюваності на ГРВІ, серед дітей в школах Ковеля продовжено карантин ще на тиждень, тобто до п’ятого лютого.

Про це на засіданні четвертої чергової сесії Ковельської міської ради повідомив начальник управління освіти Віктор Бичковський, - інформує Про Ковель.

Він зауважив, що наразі в місті спостерігається саме пік захворюваності на цю вірусну недугу, тому було прийнято рішення ще не відновлювати навчання.

«Головне – це здоров’я наших дітей, а шкільну програму нагонимо», - резюмував Віктор Васильович.

Нагадаю, що в Ковелі з 25 січня призупинене навчання в усіх загальноосвітніх закладах. Дошкільні заклади освіти працюють у звичному режимі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де санепідем служби у Володимирі, коли діти в школи не ходять, бо карантин, а чому займаються в позашкільних закладах? Там що бацили обходять стороною?
Відповісти
про яке продовження може бути мова???Діти і так цілими днями сидять в телевізорі і комп"ютері!!! а потім до травня вчитись без канікул?Да хто там думає про наших дітей саме головне економія газу
Відповісти
Ніхто не буде вчитись без канікул, це по-перше!
По-друге,займіть дітей своїх книгами,розвиваючими іграми замість того щоб казати що про дітей ніхто не думає. Набагато краще було б щоб діти підхватили інфекцію і ви знову казали що влада не думає про дітей????
Відповісти
А у луцьку
Відповісти
шановні ! краще пересидіти , ніж витрачати кошти на лікування. А ДІТЕЙ МОЖНА ПРИ БАЖАННІ ЧИМОСЬ ЗАЙНЯТИ. Є книги, рухливі та інтелектуальні ігри, був би час.
Відповісти
Вікторія, я з вами згідна!
Відповісти
Останні новини
Міста Волині продовжують карантин у школах
28 січень, 2016, 17:18