На Волині – новий захисник прав споживачів

На Волині – новий захисник прав споживачів
Депутат Луцької міської ради від Партії регіонів Іван Смоленг (на фото) від понеділка, 26 грудня, призначений на посаду виконуючого обов’язки начальника Державної інспекції з питань захисту прав споживачів в області.

Про це повідомив Іван Смоленг 27 грудня, зазначивши, що цього дня його представили колективу, і він приступив до роботи.

Нагадаємо, 30 грудня 2011 року остаточно ліквідують Управління у справах захисту прав споживачів у Волинській області. Замість нього почне діяти Державна інспекція з питань захисту прав споживачів, яка здійснюватиме також державний нагляд за великими підприємствами та виробництвами.

«Мені запропонували цю посаду раніше. Від учора, 26 грудня, був наказ, і сьогодні мене представили в інспекції», - зазначив Іван Смоленг.

До цього він два роки працював помічником народного депутата. Депутат-регіонал каже, що ймовірно його подаватимуть на начальника інспекції до Києва для затвердження на постійній основі.

«Думаю, що подаватимуть. Тим більше, що я пройшов співбесіду, моя кандидатура погоджена і з губернатором також», - зазначив Смоленг.

Поки що нічого говорити про плани роботи Іван Смоленг не зміг з огляду на те, що пропрацював на новій посаді лише п’ять годин.

Нагадаємо, до реформування структуру, що займається захистом прав споживачів, протягом 15 років очолював Геннадій Кожевніков. Тимчасово виконуючим обов’язки начальника вже Держіснпекції в області виконував Ігор Соколов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Башкаленко рулить!
Відповісти
Не розумію тільки як міг Кожевніков не підмазати і не лишитися? Постарів? Клім же з ним ніби в хороших стосунках
Відповісти
сокол забашляв,що б Калюжина почула які в нього звязки..І півроку вища освіта
Відповісти
Останні новини
На Волині – новий захисник прав споживачів
27 грудень, 2011, 17:49