Нововолинськ заохочує до контрактної служби

Нововолинськ заохочує до контрактної служби
Нововолинський міський центр зайнятості вже тривалий час активно співпрацює з Нововолинським військовим комісаріатом в різних напрямках, зокрема, щодо популяризації військової служби за контрактом, об’єднання зусиль стосовно надання послуг учасникам АТО.

Про це повідомляє сайт Буг.

З метою проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо проходження військової служби за контрактом у Збройних Силах України у Нововолинському міському центрі зайнятості проведено ярмарок вакансій для безробітних.

Старший офіцер відділення комплектування Нововолинського об’єднаного районного військового комісаріату Олена Матвєєва ознайомила присутніх з термінами контрактів, умовами та перспективами проходження військової служби за контрактом. Вона акцентувала увагу на:

– належному грошовому забезпеченні (мінімальна заробітна плата рядового складу з 01 січня 2016 року від 7000 грн.);

– безкоштовному обслуговуванні у військових медичних закладах для військовослужбовців та членів їх сімей;

– забезпеченні службовим житлом або щомісячній компенсації за житло за наймом;

– соціальних пакетах.

У заході взяли участь 17 безробітних чоловіків та жінок віком від 18 до 40 років. За результатами ярмарку, особи, які виявили бажання поєднати свою долю з військовою службою, були запрошені безпосередньо на співбесіду у відділення Нововолинського військового комісаріату.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сказали, що війна буде вічно?
Відповісти
Я так розумію, що дурнів, бажаючих стати гарматним м'ясом і померти заради прибутків олігарха Порошенка у Нововолинську недостатньо багато (народ, обдурений майданутими виродками, все ж таки розумнішає) . Так і має бути, нема чого здихати за цей київський непотріб. Бо жодні гроші життя не повернуть!
Відповісти
відомоі адвокатші про бізнес операцію на донбасі по знищенню майданівців та зароблянню грошей.довгій карбованець життя не замінить
Відповісти